Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



pozice formulare po vyberu - ScrollTo

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: pozice formulare po vyberu - ScrollTo

Autor: peta1 ♂

13:57:45 21.06.2012

Po vykresleni formulare nechas stranku odskocit dolu normalni kotvou.
http://www.jakpsatweb.cz/html/odkazy.html#name
js: location.hash

Citovat příspěvek

 

pozice formulare po vyberu - ScrollTo

Autor: himi ♂

11:27:18 06.06.2012

ahoj.
mam formular se 17-ti drop-down vybery. formular se nevejde na obrazovku, tzn je potreba scrollovat. po kazdem vyberu pouzivam onchange="this.form.submit();" pro odeslani (pro kontrolu a vypocet aktualniho skore). v pripade ze jedna o vyber ze spodni casti formulare dochazi k tomu, ze znovu-nacteny formular je zobrazen s pozici nahore na strance.

co bych potreboval je poradit se skriptem, ktery si bude pamatovat pozici odeslaneho formulare a pri jeho znovu-nahrani ho zobrazi tak jak byl pred vyberem (odeslanim).
teoreticky vim co je potreba, ale prakticky to dohromady nedam.

myslim ze potrebuju nasledujici:
- vedet pozici Y na strance
- pokud dojde k odeslani formulare vyberem (pomoci onchange) tak pred nactenim formulare odscrollovat na tu pocizi Y
- predpokladam ze se pouzije ScrollTo

byl by prosim nekdo ochotny mi s timto pomoci?
diky!

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: