Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF – vaše škola fotografie

Kdo lektoruje pražský letní workshop v ZOO a Botanické zahradě?

V dnešní soutěži hrajeme o:

Dárkový certifikát v hodnotě 1000 Kč

nové fórum - forum.aspnetmvc.cz

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Předmět:

Příspěvek:

*AGGRESSIVE* O:-) :-/ :-P *BLUSH* *BYE* :'( *DASH* 8-) *DRINK* :-| *THUMBUP* *SOS* *KISSED* :-* *OK* *SECRET* *STOP*

Pohlaví:

Muž, Žena

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

Re: nové fórum - forum.aspnetmvc.cz

Autor: TC ♂

19:09:39 20.07.2012

JardaJirava napsal/a

Coz o to, s historii vsech prispevku odsud neni problem - mam vsechny z .NET sekce. Jde spise o to, v jakem formatu je vystavit, kam je vystavit a zda je to mozne.

Jarda

Urcite na aspnetmvc.cz. Tam to fici az vitr bere klobouky z hlavy.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

Autor: JardaJirava ♂

16:21:27 20.07.2012

Coz o to, s historii vsech prispevku odsud neni problem - mam vsechny z .NET sekce. Jde spise o to, v jakem formatu je vystavit, kam je vystavit a zda je to mozne.

Jarda

Citovat příspěvek

Autor: woodicek ♂

23:33:29 10.07.2012

A co se vlastně stalo s původním builder.cz a grafikou a fotogalerií?

Citovat příspěvek

Autor: nordic ♂

22:46:20 10.07.2012

Co ja vim. Mat inak fakt forum o asp.net na apache + php mi pride divne.
To je ako keby microsoft.com bezal na linuxe, ako keby sef bmw chodil v audi. co ja vim. je to podla mna divne.

RomanZ napsal/a

scandster napsal/a

Trosku trapne. Mvc forum na co bezi na php + apache.....

Tuhle poznamku nechapu. Je prece uplne jedno co na cem bezi, pokud to funguje.

Nebo to si ma jako kazdy jazyk postavit forum na sve vlastni technologii? Proc?

A Builder bezel na cem, kdyz tu byla Java vedle PHP a .NETu?

Priznej se ze je to dalsi pokus o flame na tema "ktery jazyk je lepsi".

Citovat příspěvek

Autor: RomanZ ♂

9:27:54 10.07.2012

scandster napsal/a

Tuhle poznamku nechapu. Je prece uplne jedno co na cem bezi, pokud to funguje.

Nebo to si ma jako kazdy jazyk postavit forum na sve vlastni technologii? Proc?

A Builder bezel na cem, kdyz tu byla Java vedle PHP a .NETu?

Priznej se ze je to dalsi pokus o flame na tema "ktery jazyk je lepsi".

Citovat příspěvek

Autor: scandster ♂

0:46:44 10.07.2012

Citovat příspěvek

7:31:57 09.07.2012

JerryM napsal/a

nebylo by jednodušší to spravit ?

Úplně nejjednodušší by bylo to úmyslně nerozbít :)

Citovat příspěvek

Autor: Mi.Chal ♂

15:01:47 06.07.2012

RomanZ napsal/a

Na http://forum.aspnetmvc.cz jsem se podíval a mám tři poznámky.
Jenže na tom delfském fóru si naimportovali z builderu jen delfské příspěvky a na ostatní se nedostalo. Takže taky nanic, neb takhle se tam odsud nepřesune nikdo kromě čistých delfařů.

Poslal jsem jim zatím posledních asi 100K příspěvků z různých for odsud, snad to tam časem doimportují taky...

Citovat příspěvek

16:24:03 04.07.2012

hlucheucho napsal/a

tlačítko pro vložení nového příspěvku tam opravdu není (tedy aspoň pro neregistrovaného). na forum.delphi.cz import příspěvků z jiných oblastí než delphi usnul. zkusím tamnější adminy popostrčit. s ostatním plně souhlasím.

hu

Neboli, slovy klasika ".... Ještě před válkou mluvil jsem o tom s naším okresním hejtmanem, aby naše vláda nepodceňovala iredentistické hnutí na jihu. Dal mně též úplně za pravdu, poněvadž každý prozíravý člověk, kterému záleží na zachování této říše, musel již dávno předpokládat, kam bychom dospěli s přílišnou shovívavostí vůči takovým živlům. Pamatuji se dobře, že asi před dvěma lety jsem prohlásil v rozmluvě s panem okresním hejtmanem, že Itálie, bylo to v době balkánské války při aféře našeho konzula Prochasky, čeká na nejbližší příležitost nás zákeřně napadnout. — A teď to máme!“

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

16:16:04 04.07.2012

RomanZ napsal/a

Na druhou stranu jako expert ochotný ve chvilce volna radit, jsem taky v háji, neb čas, který bych jinak věnoval čtení a odpovídání promrhám přihlašováním na osm fór a čtení duplicitních dotazů.

To, prosim, neni dobry duvod. Na forech preci radis jenom proto, aby jsi zabil cas a ukojil sve ego. Je tedy uplne jedno, zda na jednom foru stravis cely cas nebo jeho osminu.

Jsi-li v haji, je to z jineho duvodu.

RomanZ napsal/a

... Osobně mne Builder svým přístupem uráží a rád bych šel jinam. .

To tedy musis mit trudny zivot. Jak moc te treba urazeji neboztici na hrbitove?

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

Autor: hlucheucho ♂

15:44:28 04.07.2012

tlačítko pro vložení nového příspěvku tam opravdu není (tedy aspoň pro neregistrovaného). na forum.delphi.cz import příspěvků z jiných oblastí než delphi usnul. zkusím tamnější adminy popostrčit. s ostatním plně souhlasím.

hu

Citovat příspěvek

15:20:08 04.07.2012

1. Nenašel jsem tam tlačítko pro založení nového příspěvku nebo pro vložení odpovědi na příspěvek. Buď špatně koukám, nebo tam smí přispívat jen registrovaní - takže nanic. S těmi pěti lidmi, co budou ochotni se posté zase někam registrovat, to na žádný velký mejdan nevypadá.

2. Založení dalšího fóra není dobře. Kvůli roztříštění komunity. Dejme tomu, že tu budeme mít osm fór. Na které z nich mám napsat svůj dotaz? Když ho napíšu na jedno, sedm z osmi expertů si ho nepřečte. Když ho napíšu na všechny, oprudím každého, kdo chodí na víc fór za den. Na druhou stranu jako expert ochotný ve chvilce volna radit, jsem taky v háji, neb čas, který bych jinak věnoval čtení a odpovídání promrhám přihlašováním na osm fór a čtení duplicitních dotazů.

3. Každý zakladatel nového fóra to nepochybně myslí dobře a doufá, že na to své přetáhne lidi odsud. Jenže každé nové fórum bude fungovat jen tak dlouho, dokud to dotyčného zakladatele bude bavit. Takže z pohledu obyčejného uživatele není jednoduché se rozhodnout, zda na nové fórum přejit, neb nemá jistotu, že za nějakou dobu nebude tam, co je teď Builder.

Osobně mne Builder svým přístupem uráží a rád bych šel jinam. Z nově vzniklých fór si nejspíš vyberu to, kterému se podaří naimportovat historické příspěvky z builderu, abych sem do toho hnusu už nemusel. Jenže na tom delfském fóru si naimportovali z builderu jen delfské příspěvky a na ostatní se nedostalo. Takže taky nanic, neb takhle se tam odsud nepřesune nikdo kromě čistých delfařů.

Citovat příspěvek

12:49:39 03.07.2012

na forum.delphi.cz se pokoušejí importovat staré příspěvky odsud. u konference delphi se jim to už podařilo
uvedení builder.cz do funkčního stavu se nedočkáš, zdá se, že provozovatel o to nemá zájem.

hu

Citovat příspěvek

Autor: JerryM ♀

12:40:47 03.07.2012

jo a taky ta cesta .... to nešlo zaregistrovat lepší název domény ? ldo si to má pamatovat ?
http://forum.aspnetmvc.cz/

prostě někdo by měl opravit builder.cz do nějakýho normálního inteligentního stavu

Citovat příspěvek

Autor: JerryM ♀

12:37:24 03.07.2012

To je moc pěkný že máme nový forum když to starý někdo zmršil.
ale co ty starý přspěvky ? ty se občas hodily.

nebylo by jednodušší to spravit ?

kouknětě sem.... to vypadá k světu .... celkem dobře udělaný

http://www.racingforum.cz/index.php?sid=7a02e44ad4cb64469019ce16d34d25e3

Citovat příspěvek

11:13:33 03.07.2012

Hlavni vyhodou ceskeho fora je, ze je to zabavnejsi. Je mnohem snadnejsi vytocit navstevnika ceskeho fora nez navstevnika fora anglickeho. Moje zkusenost je, ze navstevnici ceskych for jsou sampioni v naivnosti a v neschopnosti nadhledu.

Z meho pohledu ceske forum smysl rozhodne ma.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

10:51:49 03.07.2012

Stačilo projít příspěvky zde z nedávné doby (cca týden). Podle provozu, který zde býval, české fórum smysl mělo. Co se týče angličtiny: je hodně lidí, kteří s ní problém mají. Překvapivě i mezi mladými lidmi, kteří ji mají na rozdíl od mé generace ve škole (my jsme měli povinnou ruštinu).
Pokud pochybuješ o smyslu českého fóra proč takové zakládáš?

hu

Citovat příspěvek

Autor: Augi ♂

10:30:09 03.07.2012

Vzhledově je to stejné, protože je to defaultní vzhled SMF. Přiznám se, že jsem o existenci forum.delphi.cz nevěděl :(
Chtěli jsme zkusit nasadit rychle něco, co by mohlo nahradit zdejší otřesné fórum.
Ale je otázka, jestli má české fórum vůbec smysl - myslím, že většina lidí nemá problém s angličtinou, takže je lepší se zeptat na SO.com...

Citovat příspěvek

10:18:08 03.07.2012

s novými fóry se roztrhl pytel. Navíc je to vzhledově to samé jako na http://forum.delphi.cz. Vhodnější by bylo podpořit již dříve vzniklé než tvořit další a další. Z tohoto důvodu jsem myšlenku na tvorbu vlastního fóra opustil a podpořil již zmiňované http://forum.delphi.cz/index.php

hu

Citovat příspěvek

nové fórum - forum.aspnetmvc.cz

Autor: Augi ♂

10:03:58 03.07.2012

Zdravím!

Nevím jak vám, ale mně se změna zdejšího fóra vůbec nelíbí :( Fórum mi přijde strašně nepřehledné, není schopno zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy, a co mě zaráží nejvíc - neumí si ani zapamatovat mé přihlášení.

Protože bylo zdejší fórum velmi živé a byla by škoda, aby se zdejší "komunita" rozpadla, dovoluji si za vás pozvat na fórum s podobnou strukturou jako je zde na Builderu - http://forum.aspnetmvc.cz. Místo nějakého vlastního řešení je použito ověřené SimpleMachineForum.
Fórum provozuje můj kamarád Tomáš Pastorek (doména se na něj teprve převádí ze mě) a nic z toho nemáme, takže vás nebudou prudit ani žádné reklamní bannery ;)

Nenechte se zmást doménou, fórum se obecně vývojářské jako zde. Časem bude následovat přesun na vhodnější doménu.

Augi

Citovat příspěvek

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: