Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Error i v Try Catch

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Error i v Try Catch

Autor: Michal15468 ♂

14:20:10 02.11.2012

stan8 napsal/a

Mam tuhle hlasku:
Error 00001. 0x310000 (Thread 0x0E6C):
Bad parameter: A bad memory block (0x2A31288) has been passed to the
function.
SysFreeMem(0x02A31288)

V kodu:
xml je TNativeXml objekt.
try {
style_id=xml->Root->Nodes[i]->FindNode("styles")->FindNode("style")->FindNode("style_id")->ValueUnicode;
} catch (Exception &e) {DM1->Log("style_id"+e.Message);} <---error

Funkce Log normalne v jinych castech programu funguje spravne, tim to asi nebude.
Jak je mozne, ze mi to CodeGuard loguje, kdyz to mam osetreno?
Diky za pomoc.
S.



v catch je vůbec doporučeno nepoužívat nic co by mohlo být dalším zdrojem chyb, zkus si pouze nahodit pomocný bitík a až za catch sekcí na podmínku tohoto bitíku proveď příslušné opatření a řekni jak se to chová, dle tvých představ či nikoliv...

Možností je více - odchytávat všechny vyjimky bez ohledu na try a spol...

Citovat příspěvek

 

Error i v Try Catch

Autor: stan8 ♂

18:15:18 21.09.2012

Mam tuhle hlasku:
Error 00001. 0x310000 (Thread 0x0E6C):
Bad parameter: A bad memory block (0x2A31288) has been passed to the
function.
SysFreeMem(0x02A31288)

V kodu:
xml je TNativeXml objekt.
try {
style_id=xml->Root->Nodes[i]->FindNode("styles")->FindNode("style")->FindNode("style_id")->ValueUnicode;
} catch (Exception &e) {DM1->Log("style_id"+e.Message);} <---error

Funkce Log normalne v jinych castech programu funguje spravne, tim to asi nebude.
Jak je mozne, ze mi to CodeGuard loguje, kdyz to mam osetreno?
Diky za pomoc.
S.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: