Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Neposlu sa udaje z pola input

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Neposlu sa udaje z pola input

Autor: MisoM ♂

12:05:21 12.11.2012

tak problem sa vyriesil s prkotinkou co som si nevsimol a zbadal standardne az po tom ako sa opytam nastavenim text/html; charset=windows-1250

Citovat příspěvek

 

Neposlu sa udaje z pola input

Autor: MisoM ♂

9:36:22 12.11.2012

chcem cez javascript poslat udaje z input policka, ked dam document.getElementById tak sa udaj co je v policku nacita a ulozi sa do premennej co potrebujem, nieco ako:

dt += '&dtitle='+document.getElementById('dtitle').value;

ked ale zavolam xmlReq.send(null); a v php scripte dam $_POST['docTitle'] alebo aj $_GET['dTitle'] (zmenim sposob posielania udajov) v dTitle nie je nic ulozene. Robi to ale len vtedy ak je text v policku input s diakritikou na začiatku cize ak je tam napriklad slovo "Šablona" a pod, cize problem je v diakritike, otazka je ako to osetrit aby sa slova z diakritikou nezlikvidovali ....

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: