Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Opětovné načtení fce po odeslání formuláře

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Opětovné načtení fce po odeslání formuláře

Autor: peta1 ♂

13:24:51 10.12.2012

Kod, ktery jsi dal, link, se neda testovat, ani ladit. Protoze jsi zadny nedal. Kde nic neni, ani kure nehrabe.
Nevis, ani ve kterych prohlizecich ti to jde a ve kterych ne (vsadim se, ze problem nastava jen v IE, pripadne opera, chrome).
Takze, kdyz to shrnu: nic = nic, nula = nula, Leva = Prave, rovnost splnena, zadna rozumna odpoved, protoze otazka neni neni uplna. Leda bys mel po ruce kristalovou kouli. Ale to je moc vzacna vec. Nebo kristalovy mozek z Nikdo neni dokonaly.

Co s tim? Do ajax funkce pripis aby se spustilo loadmap.
Ale jestli je to kesovanim, tak ti to nepomuze a bude treba pridat k tomu jeste nahodne cislo, coz by elegantne vyrsilo problem.
V nejhorsim muzes odesilat ten formular take ajaxem a mapa se tudiz neztrati
take muzes formular odeslat na jiny soubor a pak se pres header vratit na index. Ale to nevim, jestli neco vyresi.

Muzu ti jen rici, ze moje mapy od google funguji spravne, dokonce ti to muzu dat i s kodem, at mas z ceho vychazet. Ajax tam zadny nemam.
http://webapp.fpf.slu.cz/gmapa/

Citovat příspěvek

 

Opětovné načtení fce po odeslání formuláře

Autor: TkTz ♂

11:50:55 05.12.2012

Dobrý den,

mám v index.php souboru naincludován soubor mapy.js (typické mapové podklady od googlu ve verzi 3). O načteni map do konkrétního DIVu se stará html tag <body onload="loadmap()">, který samozřejmě bez problému funguje.

Problém nastane však ve chvíli, kdy uživatel na stránce index.php odešle formulář metodou POST(přes ajax), sám na sebe tedy kdyby to byl GET dostali bychom např. něco podobného index.php?i=5&j=9 (po refreshi v browseru se samozřejmě načte) kdy se již googlovská mapa nenačte. Tedy dle mého názoru se již nezavolá funkce loadmap().

Prosím můžete mi poradit, jak se poprat s tímto problémem. Jak tedy odeslat formulář pomocí ajaxu a opětovně zavolat funkci loadmap(), která načtě google mapu do konkrétního DIVu ? Děkuji TkTz

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: