Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

file_get_contents warning se zakodovaným parametrem

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: file_get_contents warning se zakodovaným parametrem

Autor: peta1 ♂

13:40:07 10.01.2013

$abc = 'ahoj';
${$abc} = 'bubu';
echo $ahoj;
Php pouziva slozenou zavorku jako se pouziva begin a end v paskalu. je mozne, ze se tam dela eval(). Slozene zavorky jsem zatim v adrese nepouzil.

Javascript a php nemaji stejne funkce pro kodovani url. Php urlencode() a js encodeURIComponent() nekoduji stejne znaky
decodeURIComponent() - slouzi pro dekodovani adresy ne zakodovani
http://peter-mlich.wz.cz/web/URLchars1.htm

echo $url; // si vypis, co predavas te funkci a dej si tu adresu do prohlizece
file_get_contents($url);

Citovat příspěvek

 

file_get_contents warning se zakodovaným parametrem

Autor: q.w.e.r.t.z ♂

12:09:05 05.01.2013

Ahoj,
získávám si data ze souboru pomocí file_get_contents($url), kde url získávám z parametru pomocí $_GET.

$url mám zakodovanou z javascriptu pomocí decodeURIComponent()

všechno funguje, ale pokud předávám url se složenou závorkou tak skript háže warning.

Zajímavé je, že mám url před zakodováním např.

http://www.test.com?sdfs=ww&w={"f":true}&rrr={"nadpis":{"a":dsffd}}

a warning skript vypisuje až u té poslední uzavírací závorky.

Nevíte, prosím, někdo, v čem je zakopán pes?

Už nad tím tvrdnu docela dlouho a už mě došly napády...


Předem dík za odpověď :-)

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: