Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



TResourceStream v XE2

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

TResourceStream v XE2

Autor: maki5 ♂

22:28:40 09.01.2013

Zdarec,
mam problem s TResourceStream v XE2.
V 2007 mam normalne funkcni kod: rs = new TResourceStream((int)HInstance,res, RT_RCDATA);
ale v XE2 mi toto nefunfuje: rs = new TResourceStream(0,res, L"RT_RCDATA");
res je String, kterej menim podle toho co chci vytahnout. Zkusl jsem i integer hodnoty a nic.
Co delam blbe, ze mi to hlasi: Resource xxx not found. ???
Pritom ho v exe ten RC zdroj mam podle vlozeneho souboru.rc a v nem: TEST RCDATA "test.pdf"

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: