Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Jazykové mutace

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Jazykové mutace

Autor: prdelnatý anděl ♂

23:42:16 19.06.2013

Mně se zase velmi líbí řešení použité v Admineru. To považuju za velmi elegantní.
Řeší i skloňování (příklad: "ovlivněny 2 záznamy" versus "ovlivněno 5 záznamů")

Citovat příspěvek

 

Re: Jazykové mutace

Autor: elmordo ♂

0:18:49 31.01.2013

Zdravím,

osobně bych doporučil Gettext. Je to osvědčená univerzální metoda použitelná ve většině situací.

http://php.net/manual/en/book.gettext.php

Citovat příspěvek

 

Re: Jazykové mutace

Autor: peta1 ♂

13:43:27 29.01.2013

promenne se daji predavat pres __construct nebo dodatecne, ne?
$x = new XYZ;
$x->abc = 'ahoj';
$x->zobraz();
Navic, ja bych to strukturoval do pole, ktere odpovida nazvu souboru, kde je text pouzit.
$LNG = array();
$LNG['register'] = array(
'pozdrav' => "ahoj",
'odpoved' => "ahoj"
);
Abys to pak umel priradit, k cemu to patri. Resit, ze je neco duplicitne v ruznych souborech se da a nebo se na to vykaslat, jen upozornit prekladatele, at si vyhleda stejne hlasky a opravi vsechny.

Citovat příspěvek

 

Jazykové mutace

Autor: Jenjá ♀

20:15:22 26.01.2013

Ahoj,
řeším jazykové mutace a nevím si rady. Mám soubor a v něm překlady tzn.: $text1 = 'Ahoj';
tento text vypíšu v šabloně, ale jak text vložit do třídy? Moc se mi to nechce řešit tak že by proměnná/é byly globální.

Napadá vás něco? :)

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: