Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Auto refresh img src v TOPLISTu

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Auto refresh img src v TOPLISTu

Autor: combett ♂

17:08:04 04.05.2013

No... ešte jednoduchšia "pomoc" by mohla vyzerať takto:
<meta http-equiv="refresh" content="180" />

Samozrejme, že som hľadal, aj poskúšal asi 50 možností....
Nevadí, vykašlem sa na TOPlist.

Citovat příspěvek

 

Re: Auto refresh img src v TOPLISTu

Autor: peta1 ♂

14:33:31 22.04.2013

google = innerHTML, setTimeout/setInterval
jakpsatweb.cz - javascript - priklady

Citovat příspěvek

 

Auto refresh img src v TOPLISTu

Autor: combett ♂

6:19:39 20.04.2013

Na stránke by som potreboval auto refresh počítadla prístupov TOPLISTu, napr. 3 minúty. TOPLIST má tento kód:

<a href="http://www.toplist.cz/stat/123456"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=123456&amp;logo=mc&amp;http='+escape(document.referrer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he='+escape(window.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&amp;t='+escape(document.title)+'" width="90" height="62" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script></a>

Neporadíte mi, prosím?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: