Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Win32 API - akou funkciou zistím farbu bodu?

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Win32 API - akou funkciou zistím farbu bodu?

Autor: JerryM ♀

12:47:02 02.08.2013

Já bych řek, že GetPixel

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dd144909(v=vs.85).aspx

HDC musíš mít na handle toho cizího okna nebo handle obrazovkového kontextu.

http://stackoverflow.com/questions/1669111/how-do-i-get-the-window-handle-of-the-desktop

Citovat příspěvek

 

Win32 API - akou funkciou zistím farbu bodu?

Autor: Javas ♂

0:16:51 26.06.2013

Ahoj,
existuje nejaká funkcia, ktorá vráti farbu bodu na zadaných súradniciach v klientskej oblasti okna cudzej aplikácie?

Prípadne v akom formáte...?

Ďakujem,

G.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
WinXP Prof
Visual C++ 6.0

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: