Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



problem po spusteni externi aplikace

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: problem po spusteni externi aplikace

Autor: z ♂

1:30:40 16.10.2013

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.diagnostics.processstartinfo.workingdirectory.aspx

Citovat příspěvek

 

problem po spusteni externi aplikace

Autor: JarekV ♂

20:09:30 12.10.2013

Dobry den, chtel bych Vas pozadat o radu.

Pisu program ve Visual C++ 2010 Express (system win7 64bit). Z meho programku spoustim dalsi exe soubor. Tady je vse v poradku.

Process^ myProcess = gcnew Process;
myProcess->StartInfo->FileName = Application::StartupPath + "\\ToPdf.exe";
myProcess->Start();
delete myProcess;

Pred timto spustenim jeste pouzivam OpenFileDialog.

Pak zavolam ToPdf.exe (taky muj programek psany v Dev c++) a ten pristupuje k ruznym souboru v korenovem adresari. Dokud pracuji na win7, vse je vporadku a ja jsem stastny. Problem nastava, kdyz program pouziju pod win xp. A mohou nastat tyto situace:

1) ToPdf pustim rucne - vse je OK
2) ToPdf pousti hlavni aplikace (openfiledialog-OFD nebyl pouzit) - vse je OK
3) ToPdf pousti hlavni aplikace (OFD byl pouzit) - a tady je prusvih... nevim jak a nevim kde a nekde je zachycena cesta, kterou OFD naposledy pouzil... a misto aby program ToPdf pouzil cestu do korenoveho adresare, tak pouzije tu z OFD

Je nejaka moznost aby hlavni aplikace pri volani ToPdf nepredavala tuto hodnotu?


Dekuju za pripadne odpovedi.

JarekV

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: