Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Stažení obrázku z URL do souboru

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Stažení obrázku z URL do souboru

Autor: pokus ♂

9:55:08 03.12.2013

Dobrý den,
řeším problém, kdy chci ze serveru stahovat obrázky. Už jsem pár takových programů napsal, ale teď jsem se dostal do problému, kdy ze zadané url mi obrázek staánout nejde, ikdyž url je správná. Myslím si, že problém je v znacích & a ? v url. U totto kusu kodu, jep problém, že image je null, ikdyž url existuje. Když zadaám jinou url, tak image není null. Můžete mi prosím poradit? Zbytek kodu pro uložení obrázku do souboru ž mám odladěný. Děkuji.

BufferedImage image = null;
URL url=null;
image = ImageIO.read("http://www.amateri.cz/orig.php?&img=6/2/7/4/g996021/7895007.jpg");

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: