Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



crawler

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: crawler

Autor: peta1 ♂

14:59:00 17.04.2014

Super, ale bez dalsiho vysvetleni, co uz mas ci nemas je to celkem na nic. Treba jestli mas formular a jakou strukturu mas v db, jestli je treba kazde slovo jeden radek spojene pres skupinu nebo jak, co je povazovano za slovo. Taky mi neni jasne, co je mysleno slovem crawler. Jinak hojne navstevovane forum je na jakpsatweb.cz

http://www.tutorialspoint.com/php/mysql_insert_php.htm
...
$str = 'www.seznam.cz';
$arr = explode('.',$str); // pripadne pouzit preg_match a $matches
$query = "INSERT INTO `tabulka` (`sloupec`) VALUES ('".implode('`,`',$arr)."')";
mysql_query($query);
...

Citovat příspěvek

 

crawler

Autor: anicka025 ♀

16:34:06 31.03.2014

ahoj,

prosím můžete mi pomoci, Potřebovala bych jednoduchý scriptík, kterým si uložím jednotlivá slova nalezená v zadané URL

1. zadám url (www.seznam.cz)
2. do mysql se uloží každé nalezené slovo

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: