Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



cookies...Poradte prosim

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: cookies...Poradte prosim

Autor: peta1 ♂

13:18:34 19.05.2014

http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/#vychytavky
Hlavne nezapomen, ze cookie ma nejake klicove znaky, ktere je treba osetrit (obvykle staci escape() jako pro url). V mem pripade jsem to nepotreboval, protoze tam mam jenom jmeno css stylu.
Google = cookie javascript value escape
http://www.tutorialspoint.com/javascript/javascript_cookies.htm

// --- cookies (set page style) ---
function cookieWrite(name,value,days)
{
var c,d,e; e="";
if (days)
{
d=new Date();
d.setTime(d.getTime()+days*86400000);
e="; expires="+d.toGMTString();
}
c=name+"="+value+e+"; path=/";
document.cookie=c;
}

function cookieRead(name)
{var i,c,n,ca;
n=name+"=";
ca=document.cookie.split(';');
for(i=0;i<ca.length;i++)
{
c=ca[i];
while (c.charAt(0)==' ') c=c.substring(1,c.length);
if (c.indexOf(n)==0) return c.substring(n.length,c.length);
}
return '';
}

function cookieRemove(name)
{cookieWrite(name,"",-1);}

function siteCookieRead()
{
return cookieRead('cssmracek');
}

function siteCookieWrite(css)
{
var
o = objGet("css0");
o.href = o.href.substring(0,o.href.lastIndexOf('style')) + css; //url nahrad stylexxx.css za cookiestyle
cookieWrite('cssmracek',css,30);
}

function siteCookieInit()
{
var
css_all = CFG.css,
css = siteCookieRead();
css = inArray(css,css_all);
css = css!==false ? css : css_all[0];
siteCookieWrite(css);
}

function writeObject(name,str)
{
var o = objGetClass(name);
if (o.length>0) {o[0].innerHTML = str;}
}

Citovat příspěvek

 

cookies...Poradte prosim

Autor: LadislavKostolny ♂

20:24:53 18.05.2014

Ahojte...Mam jednu otazku...Ako si mozem riadit data ulozene do cookies?Nemam teraz na mysli obecny zapis pre citanie,upravu a vytvaranie,ale ked si do nich chem ulozit napr vlastne premenne a celkovo hodnoty...Nieco na sposob upraveneho obecneho uzivania : document.cookie="username=xxxxxx;moje_veci; expires=Thu, 18 Dec 2013 12:00:00 GMT; path=/"; asi tak...Uz mam v podstate funkcie pripravene na vsetko co je potrebne,az na to,ze som sa k takemouto comusi nikde nedogooglil...Dakujem za kazdu radu...

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: