Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



SQL dotaz na vrátenie viacerých riadkov

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: SQL dotaz na vrátenie viacerých riadkov

Autor: Darosh ♂

10:31:49 09.07.2014

Darosh napsal/a

Zkus nastavit:

setlocale(LC_ALL, "cs_CZ.utf8");
setlocale(LC_NUMERIC, "C");
date_default_timezone_set("Europe/Prague");



omlouvám se ale toto patří do jíného tématu.

Citovat příspěvek

 

Re: SQL dotaz na vrátenie viacerých riadkov

Autor: Darosh ♂

10:30:32 09.07.2014

Zkus nastavit:

setlocale(LC_ALL, "cs_CZ.utf8");
setlocale(LC_NUMERIC, "C");
date_default_timezone_set("Europe/Prague");

Citovat příspěvek

 

Re: SQL dotaz na vrátenie viacerých riadkov

Autor: peta1 ♂

15:38:14 05.06.2014

Asi jo. Jestli to spravne chapu, tak dotaz v kurzor vytahne tabulku o 4 sloupcich. Z te pak udelas tabulku o 1 sloupci s textem. To by slo urcite resit SELECTEM v SELECTU, jen by to asi nebylo tak pekne zapsane. A ja bych to asi resil vyberem prvni abulky a ten text bych si seskladal az v php.

Citovat příspěvek

 

SQL dotaz na vrátenie viacerých riadkov

Autor: Consuela ♀

21:51:09 03.06.2014

Ahoj, mám uloženú procedúru ktorá má po zadaní 3 vstupnych parametroch vrátit viaceré riadky. Vyriešila som ju pomocou kurzora, procedúra funguje, ale chcela by som sa spýtať či je možné aj nejaké iné riešenie bez pomoci kurzora. Procedúra vyzerá takto: http://pastebin.com/HrD4fMFj

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: