Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



datagridview

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

datagridview

Autor: dotaz ♂

12:30:39 10.10.2014

Zdravím pokouším se udělat takový prográmek v DevC++, ale potřeboval bych dostat do prográmku komponentu datagridview, nevíte jak na to? To se udělá jen ve Winforms, nebo Widgets, ale ty jsou takový složitý, jestli není takové jednoduché řešení?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: