Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Implementace komunikace s EET

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: karelnovak ♂

17:44:05 04.03.2017

kdyby někdo chtěl srovnání více řešení pro PHP EET … koukněte zde http://www.eet-php-reseni.cz/eet-php-knihovna-_modul_—srovnani

Citovat příspěvek

 

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: Jan Kovadlina ♂

17:46:29 25.02.2017

doporučuji vyzkoušet www.eetgo.cz - internetovou aplikaci ZDARMA pro všechny, kterých se nově týká EET a nechtějí utrácet za komerční řešení. Pokud nepotřebujete pokladnu, či drahá řešení, stačí využít aplikaci EET GO, která je zdarma. Zaevidujete platbu a fakturu vytisknete.

Citovat příspěvek

 

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: karelnovak ♂

13:34:49 21.01.2017

jednoduchá a funkční knihovna např. zde http://radovan.bloger.cz/ja-banan-a-projekty/Funkcni-EET-php-knihovna-obsahuje-pouze-1soubor-a-funkcni-priklad

Citovat příspěvek

 

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: JerryM ♀

11:42:54 01.07.2016

Když je to v Javě a funguje to tak bych to asi nechal ne ?
Pokud to funguje v Javě tak to bude fungovat i v C#, C++ atd...
Java jede i na Win10. Já se klidně rád zapojim, ale musel bych mít víc informací.

ta registrace účtenky je podle návodu na https://github.com/l-ra/openeet
jednoduchá to je jenom tohle:

@Test
public void simpleRegistrationProcessTest() throws MalformedURLException, IOException{
//set minimal business data & certificate with key loaded from pkcs12 file
EetRegisterRequest request=EetRegisterRequest.builder()
.dic_popl("CZ1212121218")
.id_provoz("1")
.id_pokl("POKLADNA01")
.porad_cis("1")
.dat_trzby("2016-06-30T08:43:28+02:00")
.celk_trzba(100.0)
.rezim(0)
.pkcs12(loadStream(getClass().getResourceAsStream("/01000003.p12")))
.pkcs12password("eet")
.build();

//for receipt printing in online mode
String bkp=request.formatBkp();
assertNotNull(bkp);

//for receipt printing in offline mode
String pkp=request.formatPkp();
assertNotNull(pkp);
//the receipt can be now stored for offline processing

//try send
String requestBody=request.generateSoapRequest();
assertNotNull(requestBody);

String response=request.sendRequest(requestBody, new URL("https://pg.eet.cz:443/eet/services/EETServiceSOAP/v2"));
//extract FIK
assertNotNull(response);
assertTrue(response.contains("Potvrzeni fik="));
//ready to print online receipt
}

Citovat příspěvek

 

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: Karel Král ♂

10:50:33 01.07.2016

Chacha, Babiš a nabízet knihovnu :-) Když jsem se GFŘ dotázal, zda nechtějí vytvořit aspoň ukázkové implementace, odpověděli, že nechtějí. Když jsem se dotázal, zda nechtějí aspoň založit diskusní fórum, stejná odpověď.
Takže to bude plácat každý sám a problematika není vůbec jednoduchá.

Koho by zajímalo, tady jeden šikovný člověk vytvořil implementaci v Jave a PHP:
https://github.com/l-ra/openeet

Citovat příspěvek

 

Re: Implementace komunikace s EET

Autor: JerryM ♀

18:06:40 29.06.2016

no tak snad pan Babiš nabízí nějaké rozhraní ne ? nějakou knihovnu ....
nebo ne ? ???
Já myslel že pokladny komunikují samy od sebe a neni potřeba nic implementovat ....
tenhle problém je spíš problímem peněz ... někdo musí zajít za tou partičkou programátorů co dělá EET pro pana Babiše a zeptat se na protokol. Já myslim že oni to mít musí ne ?

Citovat příspěvek

 

Implementace komunikace s EET

Autor: Karel Král ♂

19:46:14 28.06.2016

Pánové, nechcete se spojit a dát dohromady nějaký příklad implementace EET a zveřejnit ho třeba na GITu? Společnými silami bychom to asi dali dohromady a ušetřili práci jiným.

Věnoval jsem tomu dost času a bohužel standardní implementace WCF v .NET to nezvládne.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: