SilverStream uvolnil SilverStream eXtend JEDDI Registry pro vývojáře - Builder.cz - Informacni server o programovani

SilverStream uvolnil SilverStream eXtend JEDDI Registry pro vývojáře

10. ledna 2002, 00.00

Billerica, Mass. – 9. ledna 2002 - Společnost SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) oznámila, že SilverStream eXtend JEDDI™, kompletní UDDI (Universal Discovery, Description and Integration) implementace, je nyní zdarma ke stažení na http://software.silverstream.com. SilverStream připravil pro vývojáře speciální verzi SilverStream eXtend™ JEDDI (Java Enterprise Discovery, Description and Integration), díky které budou mít možnost objevit výhody UDDI v oblasti vyhledávání, publikování a správy interního sdílení webových služeb mezi vývojářskými projekty. Společnost SilverStream Software je členem UDDI komunity a podporuje další vývoj UDDI standardu.
„UDDI specifikace je otevřená iniciativa, která přináší skutečné obchodní výhody, a to bez ohledu na to, zda používáte veřejnou nebo privátní implementaci. Ale ne všichni vývojáři a organizace jsou připraveny začít veřejně s UDDI registry experimentovat," řekl Steve Benfield, CTO společnosti SilverStream Software. „Pro vývojáře jsme připravili ke stažení speciální verzi SilverStream eXtend JEDDI, díky které si nyní budou moci bez zbytečného riskování otestovat UDDI registry podle svého."
SilverStream eXtend JEDDI je v současné době k dispozici v beta verzi. Jedná se o otevřenou implementaci specifikace UDDI v1.0, která může být použita jak pro vývoj a testování veřejných webových služeb, tak i pro privátní umístění UDDI registry. Obsahuje nástroje pro administraci, základní data a volitelná data pro testování, díky kterým je snadné začít s UDDI pracovat.

SilverStream eXtend JEDDI je poskytován se vzorovými daty pro testování (UDDI klienti) a obsahuje nástroje pro administraci přes web, které umožňují:
· administraci uživatelských skupin, díky které je možné zjistit kolik firem, služeb, vazeb a tModelů (definic typu služeb) může být publikováno na jednoho uživatele,
· sledování historie příchozích a odchozích zpráv,
· záznamy o chybách (error log) a sledování výkonu.

Jako všechny produkty společnosti SilverStream i SilverStream eXtend JEDDI je plně založen na standardech, takže je možné jej používat na různých platformách. Jeho serverový agent může běžet na J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Server (3.7.4 a vyšší) a Apache Tomcat (3.7 a 4.0), může být rekompilován a zabalený pomocí produktu SilverStream eXtend Workbench tak, aby podporoval BEA WebLogic, IBM WebSphere, Oracle 9iAS a další servery. SilverStream eXtend JEDDI navíc podporuje celou řadu databází, včetně Oracle 8i, IBM DB2 v.7, Microsoft SQL Server 2000, Informix Cloudscape 3.6 nebo Sybase Adaptive Server v.6.
SilverStream eXtend JEDDI je hlavní součástí integrovaného prostředí SilverStream eXtend, první kompletní J2EE kompatibilní sady produktů, která zjednodušuje a urychluje zavedení na služby orientovaných aplikací na vedoucích J2EE aplikačních serverech. SilverStream eXtend kromě implementace UDDI v1.0 kompletně podporuje i všechny ostatní Web Services standardy, včetně implementace SOAP v1.1, kterou poskytuje SilverStream jBroker® Web (WSDL Editor, jež zjednodušuje tvorbu nových popisů webových služeb a je součástí produktu SilverStream eXtend Workbench) a možnost vytvořit XML webovou službu z jakéhokoliv podnikového systému, a to pomocí produktu SilverStream eXtend Composer.

Ceny a dostupnost

SilverStream eXtend JEDDI, SilverStream jBroker Web i SilverStream eXtend Workbench jsou zdarma k dispozici ke stažení na adrese http://software.silverstream.com. Zde je možné si stáhnout i aplikační server SilverStream eXtend ve verzi pro vývojáře a kompletní řadu middlewarových messagingových řešení jBroker.

O SilverStram eXtend

SilverStream eXtend je komplexní integrované prostředí, které zjednodušuje a urychluje tvorbu a implementaci aplikací pro webové služby. Produktová sada SilverStream eXtend zahrnuje SilverStream eXtend Composer, který umožňuje tvorbu Web Services od začátku, nebo z již existujících backendových systémů nebo dat. SilverStream eXtend Director zpracovává webové služby a poskytuje informace odpovídajícím způsobem libovolnému systému a uživateli, a to na libovolném zařízení. SilverStream eXtend také běží na známých J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Server, IBM WebSphere, BEA WebLogic, Oracle9iAS, nebo Jakarta Tomcat. Další informace najdete na http://www.silverstream.com/extend.

O společnosti SilverStream Software, Inc.

SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) dodává software a služby, které firmám z žebříčku Global 2000 umožňují rychlé zavedení podnikových eBusiness řešení. Řešení založená na platformě SilverStream využívají standardy jako Java a XML, které umožňují sjednotit všechny příslušné informace a služby pro zákazníky, partnery a zaměstnance, a přitom využít předchozí investice do technologií. Společnost SilverStream byla založena v roce 1996. V současné době zaměstnává stovky odborníků po celém světě. Řešení SilverStream pomáhají mnoha známým společnostem a organizacím jako je např. ADC Telecommunications, Amerisure Insurance, Home Depot, Chicago Stock Exchange, Samsung Electronics, Sears, Qwest Communications nebo US Cellular. Další informace o společnosti SilverStream najdete na adrese www.silverstream.cz, anebo www.silverstream.com.

SilverStream je registrovaná ochranná značka společnosti SilverStream Software, Inc. Všechny ostatní ochranné značky nebo registrované ochranné značky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.

Kontakt:
Petr Brňák