Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



blikání kurzoru myši

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: blikání kurzoru myši

Autor: Tonicek

15:43:21 06.11.2009

Nasel sem tuhla stranku nahodou na googlu a co diskuze, to pro me cenna rada nad zlato! Diky!

---------------------------------
[url]http://onlive.phorum.cz[/url]

Citovat příspěvek

 

Re: blikání kurzoru myši

Autor: prd

13:00:53 02.06.2008

http://www.sexy-lena.com/?uid=401834

Citovat příspěvek

 

Re: blikání kurzoru myši

Autor: Fremen1

7:11:06 28.04.2008

Už jsi na to určitě přišel, ale pokud ne... Funkci show_mouse(screen) volej před samotným cyklem while. Jinak by měl při podobných problémech pomoci seriál "Allegro - Knihovna pro programování her", který je zde na builderu.

Citovat příspěvek

 

blikání kurzoru myši

Autor: bzucislav

22:48:22 22.04.2008

Zdravím,
nevím jak se zbavit toho příšernýho blikání kurzoru myši, ať už je to vlastní bitmapa nebo ta defaultní šipečka. Ví někdo jak to odstranit? Pomohlo trochu [code]rest(150);[/code] to je ale potom celý opožděny i na reakci z klávesnice. Musí to jít přece i jinak

[code]
#include

void init()
{
allegro_init();

set_color_depth(32);

int result = set_gfx_mode(GFX_AUTODETECT_WINDOWED, 640, 480, 0, 0);
if(result != 0)
{
allegro_message(allegro_error);
exit(-1);
}

install_keyboard();
install_mouse();
}

void deinit()
{
clear_keybuf();
}


int main()
{
init();

while(!key[KEY_ESC])
show_mouse(screen); // zobrazi kurzor mysi na cele obrazovce

deinit();
return 0;
}
END_OF_MAIN()
[/code]

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: