Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

href bez click-u

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: href bez click-u

Autor: Robert4587

10:43:36 15.07.2008

Jestli chceš udělat to co mají na microsoftu, tak budeš muset asi šáhnout po něčem jiném, než ASP.NET + programové skripty. Nejlepší a možná i jedinou cestou k úspěchu je podle mne FLASH. V macromedia Flash Studiu to menu vytvoříš během pár hodin. Horší je to s designem, na ten bych si už jen tak netroufl :)

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: kolemjdouci

10:26:24 01.10.2007

Jelikoz neznam tvuj kod, tak ti ani nemuzu napsat, kde mas co osetrit.
Pekna ukazka toho co potrebujes je podle me na teto adrese:

[url]http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm[/url]

Sice se jedna o menu, ale jsou zde vsechny kody, jak HTML, CSS,
tak i kod v javascriptu, ktery osetruje spravne fungovani v IE.

Nejvice te urcite bude zajimat funkce ShowHide.
:)

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: henrix55

14:37:52 28.09.2007

Dakujem za radu aj by ste mi napisal kod ako to osetrit?

v tom je ten problem...lebo to potrebujem na ccontentplaceholder a neviem preco ale cita to celu stranku a blika to strasne

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: kolemjdouci

10:59:16 27.09.2007

pokud mas menu delane pres CSS, tak je velmi elegantni
nastaveni CSS vlastnosti pro tag [bold]a:hover[/bold].
S timto uvedenym tagem ma problemy
IE6 v 7 jsem to nezkousel. Ve Firefoxu a Opere
to funguje velmi dobre.
V IE to musis osetrit javascriptem.

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: henrix55

22:05:46 23.09.2007

nedela sama...

je to princip menu ako na tomto webe www.microsoft.com

menu dole

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: kexik_white

21:32:21 23.09.2007

co třeba spustit na daném elementu metodu click() ?

Přičemž si dovolím podotknout, že aplikace, která sama dělá něco, co uživatel neočekává, je špatná aplikace.

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: henrix55

15:20:12 23.09.2007

podla onmousemove=""

Citovat příspěvek

 

Re: href bez click-u

Autor: kexik_white

14:41:10 23.09.2007

> bez toho aby som musel kliknut na polozku v menu

jak se pozná, že se má něco stát? Zapadne slunce, začne pršet, nebo jak?

Citovat příspěvek

 

href bez click-u

Autor: henrix55

12:40:29 23.09.2007

Ahoj.
Mam taky problem a neviem ako dalej.

mam stranku na ktorej mam menu a ContentPlaceHolder.a teraz ten problem chcem aby sa menil obsah ContentPlaceHolder-u (nacitavali stranky) bez toho aby som musel kliknut na polozku v menu.

menu nemam robene cez sitemap ale cez CSS.

Ako by som to mohol spravit?

cez javascript neviem naviazat na ContentPlaceHolder a cez C# mi to nevie najst ten ContentPlaceHolder.


Diky za pomoc

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: