Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



automaticke odoslanie zo SELECTu

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: automaticke odoslanie zo SELECTu

Autor: lukyp

16:14:35 19.05.2005

//zaregistrujes handler na snimanie udalosti z klavesnice
document.keydown=keyHandler;

function keyHandler()
{
if(event.keyCode=13)
{
//stlacil si enter (hocikde na stranke)
document.all.moj_form.submit();
}
}

Pisal som to len tak z hlavy !

Citovat příspěvek

 

Re: automaticke odoslanie zo SELECTu

Autor: Johny Key

20:35:39 18.05.2005

To tlacitko je submit. Ked nan kliknem, tak odosle. Len ja chcem aby sa to urychlilo tym, ze staci aby som stlacil Enter. A to mi nefunguje.

Skus pozriet http://www.xaver.sk:8080/ksb/insertsig.php

Diky moc!

JK

Citovat příspěvek

 

Re: automaticke odoslanie zo SELECTu

Autor: lukyp

14:11:53 18.05.2005

Odosielacie tlacitko musi byt 'Submit'

Citovat příspěvek

 

automaticke odoslanie zo SELECTu

Autor: Johny Key

11:58:11 18.05.2005

Dobry den,

Mam formular, v ktorom mam 1 select a 1 tlacitko na odoslanie. Potrebujem dosiahnut aby ked sa stranka nacita, aby som bol v tom selecte aby som sa po nom mohol pohybovat sipkami a ked stlacim Enter tak aby sa form odoslal. Cez focus() sa mi podarilo dostat sa do toho selectu, no ako zabezpecit odoslanie ked stlacim enter, tak na to som neprisiel.

Diky moc!

JK

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: