Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Detekce skriptu

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Detekce skriptu

Autor: Shagrat

10:07:39 23.05.2005

Jo, už to funguje, díky. Jen ty barvy jsou tam špatně nadefinovaný, měl to být plynulý přechod z modré do černé.

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: los.

0:53:55 23.05.2005

Vašim pravidlám úvodzoviek síce nerozumiem, ale keď opravíte ten riadok na:
casovac = setTimeout("animuj('" + para + "')", 100);
alebo na:
casovac = setTimeout(function () {animuj(para);}, 100);
tak to bude fungovať (teda ak to má tak hnusne blikať).

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Shagrat

22:42:34 22.05.2005

Tak jako primární chyba se ukázalo to background-color.
To s tím setTimeoutem mi nevyhazovalo chybu "očekáváno ')'" jen když to bylo interpretováno takto: setTimeout("animuj('para')", 100); Jak jsem říkal pravidla uvozovek.

Teď mi to ale zase vyhazuje chybu "očekáván objekt", když skript spouštím, tj při najetí nad text, i když jsem si jistej, že tak je.
























NABÍDKA:
HLAVNÍ STRANA:
KATALOG:
MAPY:


NABÍDKA:
HLAVNÍ STRANA:
KATALOG:
MAPY:

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: kybl

20:41:46 22.05.2005

[ital]a ešte
casovac = setTimeout("animuj("+para+")", 100);
opravte na
casovac = setTimeout("animuj('"+para+"')", 100);[/ital]

Jo vidíš, to je pravda, předtím jsem mu to poradil částečně blbě, protože jsem myslel, že "para" je číslo ;-)

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: los.

20:37:36 22.05.2005

a ešte
casovac = setTimeout("animuj("+para+")", 100);
opravte na
casovac = setTimeout("animuj('"+para+"')", 100);

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: kybl

20:04:13 22.05.2005

Heh, co je tohle?

[bold]document.getElementById(parametr).style.background-color[/bold]

Tam přece nemůže být minus :D
Nahrazuje se to jako nové slovo ve "velbloudí" konvenci:

[bold]document.getElementById(parametr).style.backgroundColor[/bold]

To je další chyba... ale třeba to nakonec poběží ;-)

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Shagrat

19:59:04 22.05.2005

Tak tady to je:
























NABÍDKA:
HLAVNÍ STRANA:
KATALOG:
MAPY:




Všechny tagy jsou velkými písmeny, protože to píšu v poznámkovém bloku. Prosím, chci jen vyladit skript, ekvalizérem pro HTML standardy to pak můžu prohnat vždy.

NABÍDKA:
HLAVNÍ STRANA:
KATALOG:
MAPY:
Všechny tagy jsou velkými písmeny, protože to píšu v poznámkovém bloku. Prosím, chci jen vyladit skript, ekvalizérem pro HTML standardy to pak můžu prohnat vždy.

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Leo

20:43:56 20.05.2005

To HTML kvuli tomu, ze jakmile tomu chybi nejaky object, tak to docela dober muze chybet v HTML, Leo

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Shagrat

20:14:42 20.05.2005

Fajn, dodám, hned jak budu mít přístup. Asi v pondělí.

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Leo

16:22:41 20.05.2005

Bez kompletniho kodu (JavaScript i HTML) a konkretni chybove hlasky je to debata na vecne casy, Leo

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Shagrat

15:29:36 20.05.2005

Tak jsem smaznul LANGUAGE... a napsal malyma pismenama tag . U toho setTimeout jsem dal ty dvojite uvozovky, jak jste mi radil a porad nic. Stale mi to hlasi chybu, stale na stejnem miste.

Citovat příspěvek

 

Re: Detekce skriptu

Autor: Leo

14:10:08 20.05.2005

"HTML není case sensitive, ne? takže by mělo být jedno, jestli jsou tam velká nebo malá. .

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: