Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Odkazování se na Frame atd...

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Odkazování se na Frame atd...

Autor: WagoOn

12:03:00 31.05.2005

Mno, musel bys pouzit IFRAMy, misto normalnich frames a i ten letajici obrazek by byl IFRAME. Mozilla ma iframe defaultne pruhledny, takze s ni by problem nebyl, co se tyce IE, tak ten od verze5.5 ma nejakou vlastnost, kde se pruhlednost muze zapnout. Kdyby ale ten obrazek nebyl ctevrcovy, tak by se ten iframe nedal prokliknout.

Nicmene, je mozne, ze by to slo i bez iframe za pouziti z-index, ale to pude asi jen v IE5.5+

Citovat příspěvek

 

Re: Odkazování se na Frame atd...

Autor: pes

7:33:00 31.05.2005

Obrazok by musel byt v menu i main. Index okno len rozdeli, ale zobrazuje sa len co je v menu a main. Takze asi nepouzit frames alebo napisat script, ktory by pracoval cez dva html.

Citovat příspěvek

 

Re: Odkazování se na Frame atd...

Autor: Acko

12:14:28 29.05.2005

<br><body> <br><img src="" id="obrazek" style="{position: absolute;}"> <br></body> <br>

No to, co jsi napsal, je pro prohlizec, ktery nepodporuje ramy. Tam se ti zobrazi jenom ten obrazek.

Citovat příspěvek

 

Re: Odkazování se na Frame atd...

Autor: kybl

15:29:34 28.05.2005

tuším že to nejde...

Jedině třeba přes