Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: pepiino

18:13:13 17.10.2010

V JS se ti nic nepovede kvůli tzv. same-origin policy: XHR požadavky nelze dělat na jinou doménu, IFRAME sice můžeš z jiné adresy natáhnout ale prohlížeč ti k němu nedá přístup. Jediné co lze je vložit z jiné domény javascriptový soubor (vložením nového elementu script do stránky); popř. css, obrázek atd. Varianta s js souborem se využívá pro tzv JSONP ajaxový request, ale zde je potřeba, aby na to měl onen vzdálený web připravené API, klasickou HTML stránku s tím nezkrotíš. Takže na pouze javascriptové řešení zapomeň.

Bez skriptu na serveru se neobejdeš. Např. jak bylo uvedeno v PHP pomocí curl. Nebo trochu univerzálnější řešení je napsat si jednoduchou proxy: pošleš pak XHR požadavek (klidně post, jakože přihlášení a podobně) na svůj skript, ten ho přes curl přesměruje na požadovanou adresu a vrátí odpověd (ale je s tím práce, vyřešit přesměrování atd.). Možná by se dalo už něco hotového někde najít.

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: Jadro007

13:16:34 17.10.2010

na přihlášení můžeš použít cURL, v JS to půjde hodně těžko

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: Esfo

12:54:41 17.10.2010

No jednak se potřebuji na tu stránku přihlásit a také by pro mě bylo ideálnější to řešit v JS.

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: Jadro007

10:51:15 17.10.2010

Ahoj, můžeš ty data stáhnout pomocí PHP a pak je zobrazit :) Na obyčejné stáhnutí cizí stránky ti stačí tohle:

$handle = fopen("http://seznam.cz", "rb");
$contents = stream_get_contents($handle);
fclose($handle);

// tady to nějak rozřežeš třeba pomocí explode nebo nějákého parseru
echo $contents;

Ale to ti asi stačit nebude, protože se potřebuješ asi přihlásit na ty servery, jak sem se koukal.. Na to se buedš muset naučit s cURL a posílat složitější POST požadavky.

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: Esfo

15:55:46 16.10.2010

nikdo?

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na strance zobrazit i nformace z jine stranky? ODMENA

Autor: sniper

10:53:09 15.10.2010

dohodni se s provozovatelema aby ti ty data nejak zpristupnili treba
pomoci SOAPu. Dohodnout se s nima budes stejne muset, protoze jinak to
neni zrovna legalni

Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Jak na stránce zobrazit i nformace z jiné stránky? ODMĚNA

Autor: Sony

23:21:26 14.10.2010

symbolicky napsáno: