Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

onmouseover a onmouseout

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: onmouseover a onmouseout

Autor: peta1

7:40:28 02.12.2010

Pozor, to 1 x echo, to zalezi na dalsim php kodu a nastaveni serveru. Treba pri pouziti ob_flush to funguje jinak. A server jde nastavit tak, aby stranku poslal uzivateli, az s ni skonci php. Jen v default nastaveni to tak obvykle neni, protoze je spoustu programu, ktere prave toho vyuzivaji k prepisovani stranky (vicenasobne body v multi html).

Citovat příspěvek

 

Re: onmouseover a onmouseout

Autor: Spectator

22:12:12 29.11.2010

Už mi kód funguje, chyba byla v neošetřených znacích, které znemožnili JS fungovat.

Tvoje připomínka na jedno echo a explode/implode se mi velmi líbí a zdá se mi užitečná. Moc ti děkuji.

Citovat příspěvek

 

Re: onmouseover a onmouseout

Autor: peta1

10:14:08 29.11.2010

Ten kod je pouzitelny na pul, zrejme proto ti nikdo neodpovida. Kdyz se ptas na JS posilej kod z HTML stranky. www prohlizec - stranka/zobrazeni - zobrazit zdrojovy kod. Tve PHP tu nikdo resit nebude, klidne to muzes generovat javou, asp, cgi nebo jinym jazykem.

Na druhou stranu, v PHP, kdyz neco vypisuji, pouzivam 1x funkci echo, protoze php kazde echo odesila uzivateli a zkus si vypisovat 1000 radku tabulky kombinovate s cyklem? Se nedockas vysledku.
Nesouvisi s predchozim, jen jine reseni pro tu array
echo '\''.explode('\'','\', array($allUsers[0], $allUsers[2], $allUsers[4]).'\'';
Dalsi reseni
echo '\''.implode('|',array($allUsers[0], $allUsers[2], $allUsers[4]).'\''.split('|');

K veci.
Kdyz pouzivam onmouseover/out pouzivam zmenu className.
Pro vypis dat bych udelal extra pole a funkce odkazoval na toto pole, nedaval mu to primo do funkci.


onMouseOver="zmen(
'1',
'2',
'3'
)"
onMouseOut="zmen(
'4',
'5',
'6'
)"
>aaa

Mi to funguje. V cem je rozdil proti tve funkci? Asi spatny html kod. Nebo data.
Zkus HTML validator a JS konzolu, kde pisi jakou chybu.
Nebo posli link na stranku s html kodem, nebo hmtl kod vykopiruj. Kdo vi, co ti tam PHP doda za hodnoty.

aaa
Mi to funguje. V cem je rozdil proti tve funkci? Asi spatny html kod. Nebo data. Zkus HTML validator a JS konzolu, kde pisi jakou chybu. Nebo posli link na stranku s html kodem, nebo hmtl kod vykopiruj. Kdo vi, co ti tam PHP doda za hodnoty.

Citovat příspěvek

 

onmouseover a onmouseout

Autor: Spectator

15:16:49 27.11.2010

ahoj, mám cosi takového


onMouseOver="zmen(
'' ,
'' ,
'')"
onMouseOut="zmen(
'' ,
'',
'')">

echo $allUsers[0];
echo "
";


posílám to do funkce


function zmen(jmeno,avatar,stat){
document.getElementById('jmeno').innerHTML=jmeno;
document.getElementById('profilAvatarMini').src=avatar;
document.getElementById('statusUser').innerHTML=stat;
}



A nevím z jakého důvodu se mi změní ony tři prvky použe při onmouseover, odjedu-li kurzorem, prvky uzůstanou nadále změněny. Proč???
(v obou případech mám proměnné naplněny)
Díky

"; posílám to do funkce function zmen(jmeno,avatar,stat){ document.getElementById('jmeno').innerHTML=jmeno; document.getElementById('profilAvatarMini').src=avatar; document.getElementById('statusUser').innerHTML=stat; } A nevím z jakého důvodu se mi změní ony tři prvky použe při onmouseover, odjedu-li kurzorem, prvky uzůstanou nadále změněny. Proč??? (v obou případech mám proměnné naplněny) Díky

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: