Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Pridani elementu - omezeni

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Pridani elementu - omezeni

Autor: asdasd

20:29:20 28.11.2010

No nejspíš úplně stejně jako v předchozím případě:

if (num < 3)

Citovat příspěvek

 

Re: Pridani elementu - omezeni

Autor: gix

9:03:16 28.11.2010

DIKY MOC!! jeste bych potreboval poradit s podobnym scriptem...

Chtel bych udelat to same. Omezit to na urcity pocet... max 3

Diky za rady a odpovedi


[quote]






Přidat další práci


[/quote]

Přidat další práci

[/quote]

Citovat příspěvek

 

Re: Pridani elementu - omezeni

Autor: asdasd

4:12:08 28.11.2010

if (counter < 10) ;)

Citovat příspěvek

 

Pridani elementu - omezeni

Autor: gix

19:30:03 27.11.2010

Zdravim, v javascriptu temer vubec neumim, tak bych potreboval poradit ohledne omezeni.

Mam script ktery mi prida textove pole do formulare ale prida jich nekonecne mnoho - to je ten problem. Potreboval bych to omezit na maximum 10. Diky za rady


[quote]







if(isset($_POST['poslal'])){

echo $_POST['pocet']."
";



for($i=1; $i<=$_POST['pocet']; $i++){

echo "-> ".$_POST['blabla'.$i]."
";

}

}

?>









Pridat odpoved





[/quote]

Pridat odpoved
[/quote]

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: