Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Maximalizovani Figure

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Maximalizovani Figure

Autor: Lidstvo

18:59:48 13.08.2007

Nevite nekdo jak vykreslit figure, tak aby byl maximalizovany?

Tim nemyslim nacist si rozliseni monitoru a potom si okno sam nastavit, protoze kdyz pouzivam na NB Hlavni panel na prave misto na spodni strane plochy, tak se mi Figure vykresli pod hlavni panel.

Dneska jsem toto nastaveni hledal a bez uspechu.

Na strankach MathWorksu je zdrojak

if nargin==0, fig=gcf; end

units=get(fig,'units');
set(fig,'units','normalized','outerposition',[0 0 1 1]);
set(fig,'units',units);

ktery ale nebere ohled na pridatny panel umisteny na hornim okraji plochy.

Lidstvo

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: