Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Script nedostává data z formuláře

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: roman.hocke

16:16:30 02.08.2011

Asis tam měl původně ještě nějakou chybku, to se stává :-) Pokud neodesíláš v tom formuláři soubory, nepotřebuješ ani ten "multipart/form-data" a stačí ti defaultní "application/x-www-form-urlencoded".

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: mamlasos

16:08:51 02.08.2011

Tak to jsem z toho blázen, multipart/form-data jsem tam měl původně, nefungovalo to, a proto jsem to zkusmo zmenil na text/plain, nefungovalo, a nyní když sem tam vrátil multipart/form-data tak to funguje. Asi se dám na modlení...

Díky.

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: juraj123

16:03:45 02.08.2011

sory ospravedlnujem sa nedocital som to ;... skoda ze sa tu neda mazat .. este raz sry

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: juraj123

16:01:53 02.08.2011

nechcel si napisat na miesto if (isset($hesloform)) skor
if (isset($_POST['hesloform'])

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: roman.hocke

16:00:34 02.08.2011

Problém je v enctype="text/plain", vyhoď to a vše bude ok. Viz např. [url]http://forums.hexus.net/software-web-development/128994-enctype-text-plain-can-someone-explain-why.html#post1317261[/url]

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostává data z formuláře

Autor: mamlasos

15:38:19 02.08.2011

Omlouvám se za double post, jenom mě napadlo jestli to není chyba související s WAMPem...

session_start()
?>





include "heslo.php";
$ulozeneheslo=$heslo;
echo $ulozeneheslo."-ulozeneheslo,
";
echo $hesloform."-hesloform
";
echo $_POST['hesloform']."-hesloformglob
";
var_dump($_POST);
if (isset($hesloform)&&$hesloform!="")
{
////$hesloform=HTMLSpecialChars ($hesloform);
////$fp = fopen ("heslo.php","r");
////$ulozeneheslo=fgets ($fp);
/*echo $ulozeneheslo."
";
echo $hesloform;*/
////fclose ($fp);
if ($ulozeneheslo==$hesloform)
{
echo "heslo OK, přihlášení je aktivní na 1 hodinu";
$soubor=fopen ("heslotimeout.php","w");
fwrite ($soubor,time()+3600);
fclose ($soubor);
session_register("active");
$active=1;
}
//if ($hesloform==""){echo"chyba1";}
else
{
$cookiesemafor=0;
echo "špatné heslo";
}
}
else {echo "prázdné heslo";}
//if (isset($prihlaseni)){echo $prihlaseni;}
?>


Heslo pro editaci:


Návrat na Index

Heslo pro editaci:
Návrat na Index

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostava data z formulare

Autor: roman.hocke

15:26:57 02.08.2011

Ujisti se, ze v tom formulari v HTML mas

2011/8/2 spaze

>
>
> Ahoj,
>
> 2.8.2011 15:17 odpovídám na to, co mamlasos napsal(a) 2.8.2011 14:36:
> > používám WAMP 2.1 na windows7 localhost, mám formulář co má poslat
> > heslo scriptu ale ke scriptu se data nedostanou, posílám metodou
> > post, když jsem skusil metodu get proměnná se objevila v URL ale script
> ji taky nedostal.
> > Proměnné si vypisuju echem a echo $_POST['hesloform'], dostanu jen
> > hlášku undefine variable a undefined index, array(0) { }
> > V předchozí verzi WAMP (s PHP 4x) na WXP mi ten samý script s formulářem
> fungoval.
>
> Ukaz kod a neposilej to do vic for naraz, je to neslusne.
>
> --
> spaze * "I don't enjoy writing, I enjoy having written." -- Farley Mowat
>
>
> Příspěvek zaslán emailem
>
> Autor: spaze
> Forum: Php
> Odkaz: http://forum.builder.cz/read.php?20,3329099,3329103#msg-3329103
>


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Script nedostava data z formulare

Autor: spaze

15:17:59 02.08.2011

Ahoj,

2.8.2011 15:17 odpovídám na to, co mamlasos napsal(a) 2.8.2011 14:36:
> používám WAMP 2.1 na windows7 localhost, mám formulář co má poslat
> heslo scriptu ale ke scriptu se data nedostanou, posílám metodou
> post, když jsem skusil metodu get proměnná se objevila v URL ale script ji taky nedostal.
> Proměnné si vypisuju echem a echo $_POST['hesloform'], dostanu jen
> hlášku undefine variable a undefined index, array(0) { }
> V předchozí verzi WAMP (s PHP 4x) na WXP mi ten samý script s formulářem fungoval.

Ukaz kod a neposilej to do vic for naraz, je to neslusne.

--
spaze * "I don't enjoy writing, I enjoy having written." -- Farley Mowat


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Script nedostává data z formuláře

Autor: mamlasos

14:36:06 02.08.2011

Ahoj,
používám WAMP 2.1 na windows7 localhost, mám formulář co má poslat heslo scriptu ale ke scriptu se data nedostanou, posílám metodou post, když jsem skusil metodu get proměnná se objevila v URL ale script ji taky nedostal.
Proměnné si vypisuju echem a echo $_POST['hesloform'], dostanu jen hlášku undefine variable a undefined index, array(0) { }
V předchozí verzi WAMP (s PHP 4x) na WXP mi ten samý script s formulářem fungoval.
...
Poraďte prosím.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: