Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Formulař s parametry

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Formulař s parametry

Autor: jusepe

18:18:20 18.06.2009

Diky všem, udělam přes vlastní metodu....
:D

Citovat příspěvek

 

Re: Formulař s parametry

Autor: Gábina

8:59:52 17.06.2009

Myslíte veřejnou proměnou
v modulu formuláře, že ?

[code]
Dim newForm as UserForm1
Set newForm= New UserForm1
newForm.PublicPromena=hodnota
newForm.PublicProperty=hodnota
newForm.Caption="New Form"
newForm.PublicSub(prom1, prom2)
newForm.Show'(modal or not)
[/code]

Pokud trváte na vlastní přepsané
metodě, tak souhlas tip od peko2.
Pak snad v krajnosti řešit voláním
vlastní třídy s formulářem...

Citovat příspěvek

 

Re: Formulař s parametry

Autor: peko2

7:50:07 17.06.2009

To nie, aspoň pokiaľ riešiš klasický VBA. Tam sa formuláre (resp. ich konštruktory) nepreťažujú. Ale mohol by si to skúsiť tak, že si vytvoríš Property v danom formulári a pred zobrazením ich naplníš (v podstate to isté ako verejná premenná len elegantnejšie). Prípadne to [ital]oblbnúť[/ital] tým, že si vytvoríš vlastnú metódu (napr. [bold]Public sub Show2(prom1 as Variant, prom2 as Variant)[/bold] a v kóde tejto metódy najskôr spracuješ parametre a ako finále zavoláš už existujúcu metódu [bold].Show[/bold].

Citovat příspěvek

 

Formulař s parametry

Autor: jusepe

20:48:36 16.06.2009

Možná stupidní dotaz, ale je nějak možné ve VBA formulář spustit s parametry.
Něco jako:
Form1.Show (prom1,prom2)
Ted to resim pres verejnou proměnou. Zmenim ji v modulu před nactenim formu a form si ji pri aktivaci načte (třeba název formu atd.).Jde to nějak elegantněji?

Dik
:S

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: