Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

spuštění skriptu bez okna

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: spuštění skriptu bez okna

Autor: Edik

11:05:53 06.10.2009

Díky moc za radu, povedlo se :-)

Citovat příspěvek

 

Re: spuštění skriptu bez okna

Autor: honyk

0:28:28 18.09.2009

Pokud neni potreba okno, pak staci mit v projektu pouze cls soubor (Add module) s procedurou Sub Main a tu nastavit jako startovaci ve vlastnostech projektu (Startup Object). Automaticky vkladany formular lze odstranit. Aplikace muze byt tedy zcela bezokenni.

Citovat příspěvek

 

Re: spuštění skriptu bez okna

Autor: Fano99

22:17:22 17.09.2009

Tak dej u každýho formuláře Visible = False a nikdo nic neuvidí.

Citovat příspěvek

 

spuštění skriptu bez okna

Autor: Edik

15:09:29 17.09.2009

Dobrý den,

dá se nějak zařídit aby se po kompilaci VB do exe spouštěl exe soubor bez okna, aby se spustil na pozadí windows, tak aby uživateli nevyskakovalo žádné okno?

Děkuji za odpověď

Edik

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: