Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



barva textu na disabled buttonu

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: HUDA

7:02:52 17.04.2009

Dekuji za vysvetleni.
Tak proto mi neslo "theme", nebot mam vzhled windows
nastaven na klasicke.

HUDA

Citovat příspěvek

 

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: RadekChalupa

21:16:24 16.04.2009

Aplikace je "themed" když je v XP nastaven vzhled Windows XP, ve Vistě pak "Vista zákldní" nebo "Aero"

Citovat příspěvek

 

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: HUDA

10:17:48 16.04.2009

Dekuji,

DrawState je to co potrebuji.
Jen jsem se chtel jeste zeptat, kdy byva "theme" funkcni
a co to vlastne znamena.
To je jen ve Vistach nebo muze byt i v XP. Toto slo zatim
mimo me.

Dekuji
HUDA

Citovat příspěvek

 

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: RadekChalupa

7:51:32 16.04.2009

Musíš otestovat zda je nastavený "skin" XP (nebo Vista):

[code]
if (IsAppThemed())
{
hTheme = OpenThemeData(m_hWnd, L"Button");
// kreslit button DrawThemeBackground a DrawThemeText
}
else
// použít DrawFrameControl a DrawState (pro výpis textu)
[/code]

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, Win32 API, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Citovat příspěvek

 

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: HUDA

13:30:03 15.04.2009

Dobry den,

tak se mi stale nedari.
Nyni mi text zmizi uplne. Asi proto, ze funkce GetWindowTheme
vraci vzdy 0x00000. At dam jako parametr hWnd hlavniho okna,
nebo hWnd vlastniho buttonu. Pouzil jsem tyto dve funkce.

hTheme=GetWindowTheme(hlavni); // GetDlgItem(hlavni,IDC_CANCEL));
DrawThemeText(hTheme, lpDIS->hDC, BP_PUSHBUTTON, DFCS_INACTIVE,(LPCWSTR)title,
-1, DT_LEFT | DT_VCENTER | DT_SINGLELINE, 0, &lpDIS->rcItem);

Diky za pomoc
HUDA

Citovat příspěvek

 

Re: barva textu na disabled buttonu

Autor: RadekChalupa

12:39:23 10.04.2009

DrawThemeText - v dokumentaci jsou vypsané příslušné parametry.

>
>
> Dobry den,
> ve Visual Studio c++ 2008 EE si sam vykresluji tlacitka.
> A mam problem s vykreslenim textu, kdyz je tlacitko
> zakazane. Nevim jakou barvou, nebo jak vypsat text tak,
> jak windows vypisuji standartne text zakazanych tlacitek.
>
> Diky za pomoc
> HUDA
>



Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

barva textu na disabled buttonu

Autor: HUDA

10:09:52 10.04.2009

Dobry den,
ve Visual Studio c++ 2008 EE si sam vykresluji tlacitka.
A mam problem s vykreslenim textu, kdyz je tlacitko
zakazane. Nevim jakou barvou, nebo jak vypsat text tak,
jak windows vypisuji standartne text zakazanych tlacitek.

Diky za pomoc
HUDA

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: