Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Kreslení na formulář

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Kreslení na formulář

Autor: JerryDotaz

1:09:52 19.08.2010

Ahoj,mám drobné 2 dotazy.

1. Jde nějak kreslit na úplně celý formulář(včetně title baru) pomocí .NET funkcí v CLI/C++

2. Dá se nějak uložit do souboru na disku jako obrázek to co je¨zobrazené na formuláři včetně title baru, posuvníků apod. a to i když je okno zakryté jiným oknem a opět pomocí funkcí .NET ?

Díky moc.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: