Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Vstudio 2010 SSE 4.2, bitset

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Vstudio 2010 SSE 4.2, bitset

Autor: morph

23:47:21 08.07.2011

diky za odpoved, nicmene, jak pisi - v GCC by to melo bez problemu fungovat jenom zapnutim spravneho flagu, ale rad bych pouzival visual studio, at nemusim resit makefile, ...

prepisovani celeho kodu bych se rad pochopitelne vyhnul...

Citovat příspěvek

 

Re: Vstudio 2010 SSE 4.2, bitset

Autor: xyz3

20:48:50 08.07.2011

1) Podívám se do zdrojáků, zda to to už někdo nenapsal přede mnou.
2) Pokud ne a mám intrinsic, napíšu si class nebo template sám.
3) Pokud ne, napíšu si intrinsic sám jako blok asm a napíšu si class nebo template také sám.

Citovat příspěvek

 

Vstudio 2010 SSE 4.2, bitset

Autor: morph

20:20:01 07.07.2011

Zdravim,

rad bych se zeptal, jestli se da pouzivat ve VStudiu 2010 nejak rozumne SSE 4.2 (popcnt) v kombinaci s bitsetem? Bohuzel VStudio podporuje SSE4.2 pouze pres intrisics a proto se ptam, jestli s tim ma nekdo zkusenost? Jestli se to da nejak primo pouzit misto bitset<>.count() (tzn. jenom nastavit compiler?) nebo budu muset prepsat cely kod?

Udajne by to mel napr. intel ICC compiler podporovat, ale ten je, pokud se nemylim draze placeny, coz pro "skolni projekt" nepripada v uvahu... na Linuxu by melo bez problemu fungovat GCC, bohuzel pocitac s core i7, ktery muzu pouzit ma pouze windows a linux tam nainstalovat nemuzu... Pokud by nekomu prislo povedome tema, ze StackOverflow (http://stackoverflow.com/questions/6576662/visual-studio-2010-and-sse-4-2), tak se omlouvam...

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: