Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Obtekanie obrazku textom

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: sniper

15:13:42 03.03.2010

peta napsal(a):
>
> Tohle reseni tez funguje bez nutnosti dalsiho prvku.
>
> .nav_fast ul:after
> {content:""; clear:both;}


Ale pouze u prohlizecu podporujicich :after a css vlastnost content

Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: Jadro007

19:10:42 02.03.2010

Díky moc :)

Citovat příspěvek

 

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: sniper

15:27:46 02.03.2010

css vlastnost clear znamena, ze ten prvek nesmi bejt obtekanej. hodnota
left urcuje zleva, right zprava a both z obouu stran. cili prvek s
clear: both bude umistenej az pod vsechny plovouci elementy. Ale jekoliz
sam neplave, protahne rodicovskej prvek a opticky to vypada, ze se
natahnul podle delsiho z tech plovoucich. pouziva se to u techniky
falesnich sloupcu (faux-column)

Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: Jadro007

15:22:43 02.03.2010

Můžeš mi prosím vysvětlit, jak funguje clear:both? :)

Citovat příspěvek

 

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: zefram

18:02:41 01.03.2010

Dik, to je ono.

Citovat příspěvek

 

Re: Obtekanie obrazku textom

Autor: sniper

17:55:45 01.03.2010

v html:



lorem ipsum dolor sit amet





v css:
div.box img { float: left }
.cleaner { clear: both }

Příspěvek zaslán emailem

lorem ipsum dolor sit amet

v css: div.box img { float: left } .cleaner { clear: both } Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Obtekanie obrazku textom

Autor: zefram

17:49:45 01.03.2010

Potrebujem v DIVe zobrazit obrazok a vedla neho text, takto:

[code]
+-----------------------+
|+------+ Nejaky text |
|| | Na jeden |
|| obr1 | alebo aj |
|| | viac riadkov |
|+------+ Moze a nemusi |
|pokracovat az tu. |
+-----------------------+
[/code]

Ak dam obr1.style.float = left; a je malo textu tak to vyzera takto:

[code]
+-----------------------+
|+------+ Kratky text |
+| |---------------+
| obr1 |
| |
+------+
[/code]

Ked zase nastavim DIVu min-weight: vyska_obrazku takto zase vyteka z toho nadradeneho divu. Uz mam nachystanu table ale vazne by som to chcel spravit pomocou divu ak je to mozne. Vdaka.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: