Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Simulace stisku tlačítka

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

RE: Simulace stisku tlacitka

Autor: RSTEIN

12:52:44 06.04.2009

Dobry den,
Zalezi na tom, jake tlacitko mate na mysli. Navic pamatujte na to, ze nektera tlacitka jsou zavisla na OEM vyrobci, kazdy z nich muze implementovat obsluhu tlacitek odlisne (napr. tlacitka pro prijem a odmitnuti hovoru)

K simulaci stisku tlacitek slouzi API keybd_event.

[DllImport("coredll.dll")]
private static extern void keybd_event(byte bVk, byte bScan, uint dwFlags, uint dwExtraInfo);


keybd_event(VK_OFF,0, KEYEVENTF_KEYDOWN, 0);


Muzete take dohledat tlacitka v jine aplikaci a pomoci prislusnych Windows zprav simulovat jejich stisknuti.


Prijemny den
Rene Stein
Senior Software Architect
.Net Development, Mobile Development - managed(business applications)/native (drivers, services/navigation software)
http://blog.renestein.net
Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Simulace stisku tlačítka

Autor: Zvara

9:12:43 30.03.2009

Dobrý den.
Potřeboval bych ve svém projektu použít funkci, která by uměla nasimulovat stisk požadovaného tlačítka z klávesnice telefonu.
V projektech pro klasický windows používám funkce Send.Keys a Send.Wait,které vs2005 v možnostech pro wm6 bohužel nenabízí.
Chci programově stisknout levé dialogové tlačítko v cizí aplikaci.

Možná to je úplně jednoduchý,ale zatím jsem na to nepřišel.

Je nějaké řešení?

DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: