Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Jak najít uloženou záložku

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Jak najít uloženou záložku

Autor: 5ro ♀

23:25:23 09.06.2012

Tak jsem na to přišel, je třeba si otevřít zdroják a kopírovat to z něj

Citovat příspěvek

 

Re: Jak najít uloženou záložku

Autor: 5ro ♂

23:13:44 09.06.2012

TC napsal/a

Napsat utilitu, ktera pridala tagy do prispevku do puvodniho fora mi trvalo dvacet minut.

Napsat filtr, ktery ty tagy zase odebere Ti bude trvat mene nez pet minut.

Zdravim

TC


jenže např. tady
http://www.builder.cz/cz/forum/tema-1332836-c-zapis-do-souboru/
je 3. a 4. řádek

[color=#0000FF]#include[/color] [color=#800080][/color]
[color=#0000FF]#include[/color] [color=#800080] [/color]

přičemž v originále je

#include <windows.h>
#include <iostream>

a to si tam člověk nedomyslí

Citovat příspěvek

 

Re: Jak najít uloženou záložku

Autor: TC ♂

12:27:48 09.06.2012

Napsat utilitu, ktera pridala tagy do prispevku do puvodniho fora mi trvalo dvacet minut.

Napsat filtr, ktery ty tagy zase odebere Ti bude trvat mene nez pet minut.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Jak najít uloženou záložku

Autor: 5ro ♀

21:27:04 07.06.2012

Alespoň jsem přišel na to, jak si obnovit záložky v oblíbených:

Mám např. záložku
Re: spuštěni externi aplikace
(http://forum.builder.cz/read.php?12,2329534,2336437#msg-2336437)
- zadám do Googlu název tematu, když nenajde přesně, přidám do vyhledávání řetězec builder.cz
- nakonec hledaný výraz "builder.cz Re: spuštěni externi aplikace"
- zvolím možnost "Další výsledky z webu forum.builder.cz"
- a najdu to své téma - na třetím řádku je "Celkem příspěvků: 9 - Počet autorů: 4 - 19. listopad 2007"
- pak si na zmršeným novým webu otevřu příslušnou diskuzi a hledám to datum
- najdu link "http://www.builder.cz/cz/forum/tema-1275730-spusteni-externi-aplikace/"
- nevýhodou je, že pokud bylo téma hodně roztažené, tak mohl být poslední příspěvek s výrazně novějším datem, takže nestačí mrknout na cca 3 stránky se seznamy temat. To ukazuje druhý příklad linku (b)

b) nalezení staré verze
zadám do Googlu ten link
http://forum.builder.cz/read.php?12,2029549,2036299
je tam taková šipka >> a tam vyberu archiv

Jen mi zůstává problém s formátováním, protože např na stránce
http://www.builder.cz/cz/forum/tema-1273580-spousteni-programu-s-parametrem/
mi dá zabrat, než z toho smetí vyfiltruji zdroják

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: