Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



image effect ??

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: image effect ??

Autor: peta1 ♂

15:51:00 09.01.2013

casovaci funkce? setInterval(funkce,cas), setTimeout(funkce,cas)
setInterval(zobrazobr1,2000);
setInterval(zobrazobr2,4000);
setInterval(zobrazobr3,6000);
setInterval(zobrazobr4,8000);
setInterval(zobrazobr5,10000);
V okamziku 0 se spusti vsech 5 casovacu naraz a prvni po 2s zmeni obrazek, druhy po 4s, ...
Pak to chces asi vratit zpet do uvoniho stavu, tak to spustis znova s druhou funkci o 2s opozdene.
Pak to budes chtit asi zastavit, kdyz se najede na obrazek, aby uz nepokracoval v dalsim preblikavani.

Nebo to muzes udelat jednim setniterval a tam rotovat s promennou.
prom = 0;
function fce()
{
zobrazobr(prom/2,prom%2);
prom++;
if (prom>20) {prom=0}
}
setInterval(fce,2000);
Je to jen naznak...

Odpoved na tvou otazku "da sa to nejak spravit v javascripte ?? " je ano. na to ses vlastne ptal a ty ostatni kecy si ani necti :)

Citovat příspěvek

 

image effect ??

Autor: trco ♂

14:54:49 28.12.2012

ahojte

potreboval by som mensiu pomoc.
na stranke mam 5 obrazkov ktore maju nastavene onmouseout a onmouseover, teda po prechode sa zobrazi obrazok2 miesto obrazok1 a potrebujem aby sa pri nacitani stranky zobrazili postupne vsetkych 5 obrazkov z obrazok1 na obrazok2 tak na 1-2 sekundy mozno menej, proste ako by spresli mysou po obrazkoch z lava do prava pri nacitani stranky.

da sa to nejak spravit v javascripte ??

Dakujem pekne

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: