Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



regexp

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: regexp

Autor: Karel G. ♂

10:41:46 12.03.2013

Děkuji, pomohlo mi to

Citovat příspěvek

 

Re: regexp

Autor: Drtikol ♂

17:31:02 04.02.2013

Karel Gott napsal/a

Ahoj, potřebuji knihovnu na regulární výrazy, v knihoně od builderu jsem na regexp.h. Nevím jak je použít, sice jsem si našel co ty znaky znamenají, ale nevím kde je mám zapsat.

Díky za radu.

Karel Gott napsal/a

Ahoj, potřebuji knihovnu na regulární výrazy, v knihoně od builderu jsem na regexp.h. Nevím jak je použít, sice jsem si našel co ty znaky znamenají, ale nevím kde je mám zapsat.

Díky za radu.




Mám to v C++ builder XE2

#include <regex> //regulární výrazy
#include <iterator>


AnsiString moje = "michal123";

static const boost::regex e("[0-9]");
AnsiString moje1 = moje[1];
AnsiString moje2 = moje[8];

int vysledek1 = regex_match(moje1.c_str(), e);
int vysledek2 = regex_match(moje2.c_str(), e);

Citovat příspěvek

 

regexp

Autor: Karel Gott ♂

14:20:09 13.01.2013

Ahoj, potřebuji knihovnu na regulární výrazy, v knihoně od builderu jsem na regexp.h. Nevím jak je použít, sice jsem si našel co ty znaky znamenají, ale nevím kde je mám zapsat.

Díky za radu.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: