Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



document.write

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: document.write

Autor: mobsikx ♂

23:10:19 22.12.2013

Muzete ignorovat. Cely koncept byl spatne.
Pochopil jsem, ze pozadovaneho chovani mohu docilit takto (generic code):
[code]
<body>
<form id="add_form" action="" method="POST">
<input id="test" name="test" type="submit" value="submit" />
</form>

<script>
document.write('ahoj');

var frm = document.getElementById('add_form') || null;
if(frm) {
frm.action = 'nasmeruj_nekam';
}
</script>

</body>
</html>
[/code]

Citovat příspěvek

 

document.write

Autor: mobsikx ♂

22:52:41 22.12.2013

Ahoj,

nize uvedeny kod mi vypise v prohlizeci pouze text "ahoj". Proc se nezobrazi i pozadovany formular se submit tlacitkem?

[code]
<!doctype html>
<html>
<head><title>Pokus</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="icon" type="image/png" href="/img/favicon.png" /><!--the correct way according to W3C recomendation-->
<link rel="SHORTCUT ICON" href="/img/favicon.ico"/><!--MS specific implementation-->
</head>

<body>
<script>
document.write('ahoj');
document.write('<form action="" method="POST"');
document.write('<input id="test" name="test" type="submit" value="submit" />');
document.write('</form>');
</script>
</body>
</html>
[code]

Dekuji.

mh

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: