Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Navigační menu active class

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Navigační menu active class

Autor: peta1 ♂

13:58:42 13.01.2015

A kde vidis jako problem? Id aktualni stranky mas ulozene v session nebo nekde ho davas do scriptu, kterej ti tu stranku generuje. Tak tam proste dopises podminku, ze kdys ze $search[\'id\']==$id, tak se vygeneruje odkaz s active a nebo bez nej.

Citovat příspěvek

 

Navigační menu active class

Autor: LukyART ♂

21:08:40 15.12.2014

Dobrý den.

Mám takový problém s navigací. Konkrétně mám jako navigaci čtenou z databáze, která již dále vypisuje ty údaje, které se tam nacházejí. Problém je v tom, že potřebuji udělat active class v tomto menu, resp. podmínku že pokud se na té dané stránce nacházejí, bude mít ten active class (<li class = "active">).

Kód k navigaci:
<ul>
<li><a href="/index"><span>Hlavná stránka</span></a></li>
<?php
$data = mysql_query("SELECT * FROM `pages` ORDER BY `cas` ASC LIMIT 100") or die (mysql_error());
while($search = mysql_fetch_array($data)) {

echo"<li><a href='/stranky/".$search["url"]."'><span>".$search["navigace"]."</span></a></li>";

} ?>
</ul>

Předem Děkuji za pomoc. :)

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: