Časopis eAl Journal jmenoval SilverStream eXtend produktem roku 2002 - Builder.cz - Informacni server o programovani

Časopis eAl Journal jmenoval SilverStream eXtend produktem roku 2002

10. června 2002, 00.00

Praha – 10. června 2002 – Společnost SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) oznámila, že SilverStream eXtend™, vysoce výkonné, integrované, na webové služby zaměřené vizuální prostředí pro rychlý vývoj a správu podnikových informačních systémů, získal od časopisu eAl Journal ocenění „Produkt roku 2002“. eAl Journal je přední měsíčník zaměřený na eBusiness, integraci aplikací a Web Services. Každoročně oceňuje produkty pro jejich inovačnost, vyzrálost, vliv na trh a technologické přednosti. Ceny byly vyhlášeny na Online EAI Symposium & Expo  - světové virtuální výstavě zaměřené na integraci aplikací a Web Services (www.eaixpo.com)

SilverStream eXtend byl oceněn pro komplexní přístup k vývoji a nasazení řešení založených na Web Services, která jsou určena k rychlé tvorbě dynamických, interaktivních aplikací integrujících existující podnikové systémy. V čele skupiny porotců, která se skládala z předních analytiků např. z META Group, Aberdeen nebo Butler Group, stál šéfredaktor eAl Journalu Tony Brown. SilverStream eXtend byl vybrán mezi konkurenčními produkty společností jako jsou Microsoft nebo webMethods pro svou funkcionalitu a snadné ovládání.

„Kategorie Produkt roku je jako jedna z nejprestižnějších cen v odvětví každoročně velmi silně obsazena, a proto je to pokaždé velmi těžké rozhodování,“ uvedl Tony M. Brown. „Jako produkt roku je oceněn nejvýznamnější produkt, který byl v předešlém roce uveden na trh. Letos se jím stal SilverStream eXtend.“

Pro SilverStream eXtend, který je kompatibilní se známými aplikačními servery, včetně BEA WebLogic a IBM WebSphere, je charakteristická konvergence integrace a interakce ve snadno použitelném integrovaném vizuálním prostředí.

„V současné době se stále více prosazují architektury založené na službách. Potřebám zákazníků proto nejlépe vyhovují společnosti, které nabízejí rychlou integraci a interakci a podporují všeobecně přijaté standardy,“ říká Tom Dwyer, Viceprezident and Managing Director, Enterprise and Internet Infrastructure, Aberdeen Group. „SilverStream eXtend je jedním z nejlepších příkladů této nové třídy produktů.“

SilverStream eXtend obsahuje revoluční technologii pro XML integraci legacy systémů, řízení podnikových procesů, interaktivních aplikací, personalizace, správy obsahu, správy uživatelů, podpory bezdrátových zařízení atd. Vývojářům aplikací umožňuje rychlou tvorbu vysoce interaktivních řešení, která integrují existující podnikové systémy a poskytují informace a služby klíčovým podnikovým složkám.

O eAl Journal
eAI Journal je měsíčník se zaměřením na eBusiness, integraci aplikací a Web Services. Poskytuje unikátní business analýzy IT-řízené ekonomiky a podrobně se zabývá oblastmi jako B2B eCommerce, mCommerce, ERP integrace a middleware. Píše o technologiích klíčových pro novou ekonomiku, které zasazuje do obchodního kontextu, vysvětluje jejich přínos pro řídící pracovníky společností z Fortune 5000 a dot.com firmy. Najdete ho i na Internetu na adrese www.eaijournal.com

O SilverStream eXtend

SilverStream eXtend je komplexní integrované prostředí, které zjednodušuje a  urychluje tvorbu a implementaci aplikací pro webové služby. Produktová sada SilverStream eXtend zahrnuje SilverStream eXtend Composer, který umožňuje tvorbu Web Services od začátku, nebo z již existujících backendových systémů nebo dat. SilverStream eXtend Director zpracovává webové služby a poskytuje informace odpovídajícím způsobem libovolnému systému a uživateli, a to na libovolném zařízení. SilverStream eXtend také běží na známých J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Server, IBM WebSphere nebo BEA WebLogic. Další informace najdete na http://www.silverstream.com/extend.

O společnosti SilverStream Software, Inc.
SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) dodává první kompletní integrované prostředí pro zjednodušení a zrychlení vývoje sofistikovaných podnikových aplikací. Osvědčené technologie společnosti SilverStream, které jsou založeny na standardech Java, XML a Web Services, umožňují podnikům využít potenciál existujících systémů a rychle přenést aplikace na web. Produkty společnosti SilverStream využívá více než 1500 zákazníků z celého světa, včetně Amerisure Insurance, Home Depot, Chicago Stock Exchange, Samsung Electronics, Sears a US Cellular. Mezi celosvětové partnery společnosti SilverStream patří významní systémoví integrátoři, ISV, ASP a další společnosti jako např. Cap Gemini Ernst
& Young, Compaq, Deloitte & Touche, Hewlett Packard, IBM, Intel, Mercury Interactive, Microsoft, Oracle nebo Sun Microsystems. Více informací najdete na www.silverstream.cz, anebo www.silverstream.com.