SilverStream eXtend™ je Java 2 Enterprise Edition 1.3 kompatibilní - Builder.cz - Informacni server o programovani

SilverStream eXtend™ je Java 2 Enterprise Edition 1.3 kompatibilní

11. března 2002, 00.00

Praha – 11. března 2002 – Společnost SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) oznámila, že produktová řada SilverStream eXtend dosáhla J2EE kompatibility, když úspěšně prošla sadou testů CTS pro J2EE verzi 1.3. SilverStream tak potvrdil svůj závazek poskytovat vysoce výkonné a na standardech založené produkty pro vývoj a nasazení moderních webových aplikací, které jsou přenositelné a kompatibilní se známými J2EE aplikačními servery. SilverStream dále ohlásil možnost přístupu a stažení k J2EE 1.3 kompatibilním produktům; více na stránkách www.silverstream.com.

Kromě J2EE SilverStream eXtend Application Serveru jsou tak nyní J2EE 1.3 kompatibilní i produkty, které tvoří sadu SilverStream eXtend, jež zahrnuje: SilverStream eXtend Composer, SilverStream eXtend Director a SilverStream eXtend Workbench. Skládá se tedy ze čtyř plně integrovaných komponent, které je možné využít jak samostatně, tak i společně jako kompletní, vysoce produktivní J2EE kompatibilní Web Services řešení:

• SilverStream eXtend Composer je integrační nástroj založený na XML a J2EE standardech. Umožňuje vytvářet aplikace orientované na Web Services tak, že integruje a sestavuje funkcionalitu, která již existuje do nových širších celků. Usnadňuje automatizaci, správu a návaznost podnikových procesů.
  • SilverStream eXtend Director je komponentový framework, který konzumuje informace poskytované webovými službami a v relevantní podobě dodává obchodní informace komukoliv na jakékoliv zařízení, bez ohledu na typ připojení.
  • SilverStream eXtend Workbench je komplexní prostředí zaměřené na Web Services. Tento nástroj usnadňuje a urychluje vývoj a nasazení moderních na služby orientovaných aplikací. eXtend Workbench je otevřený a pružný nástroj pro vytváření J2EE, Web Services, Composer a Director aplikací.
  • SilverStream eXtend poskytuje infrastrukturu nezbytnou pro podnikové aplikace a běží na standardních J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Serveru, IBM WebSphere a BEA WebLogic serveru.

David Litwack, CEO a prezident společnosti SilverStream uvedl: „J2EE 1.3 kompatibilita je pro SilverStream důležitým milníkem. Otevřené a integrované prostředí je přínosem především pro naše zákazníky. Místo proprietárních technologií, které neumožňují využít veškerého potenciálu moderních obchodních aplikací, jsme vybudovali sadu produktů, které nejen že spolupracují s ostatními J2EE kompatibilními servery, ale jsou i certifikovány pro stejné standardy, na kterých jsou tyto platformy postaveny.“

Kromě kompatibility s nejnovější verzí J2EE 1.3 SilverStream eXtend nabízí i kompletní podporu nejnovějších Web Services standardů. Produktová sada SilverStream eXtend zahrnuje WSDL Editor, který usnadňuje tvorbu nových popisů webových služeb a dále vysoce výkonný SOAP engine a UDDI registry. SilverStream eXtend také běží na známých J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Serveru.

SilverStream je od počátku aktivním zastáncem javovských standardů. Spolu se Sun Microsystems a dalšími 14 společnostmi také spolupracoval na nových specifikacích obsažených v J2EE 1.3. SilverStream také jako jeden z prvních nabídl javovský aplikační server a nad ním postavené J2EE produkty. SilverStream již tradičně spolupracuje na tvorbě nových standardů, které po jejich dokončení ihned implementuje.

Produkty SilverStream eXtend jsou k dispozici na http://www.silverstream.com/products. SilverStream nabízí pro J2EE 1.3 kompatibilní produkty i Early Access Program – podrobnější informace najdete na: http://www.silverstream.com/products.

SilverStream eXtend
SilverStream eXtend je komplexní integrované prostředí, které zjednodušuje a urychluje tvorbu a implementaci aplikací pro webové služby. Produktová sada SilverStream eXtend zahrnuje vysoce výkonný Web Services engine a využitím SilverStream eXtend Composeru dodává nástroj pro tvorbu Web Services od začátku, nebo z již existujících backendových systémů nebo dat. SilverStream eXtend Director zpracovává webové služby a poskytuje informace odpovídajícím způsobem libovolnému systému a uživateli, a to na libovolném zařízení. SilverStream eXtend také běží na známých J2EE aplikačních serverech, včetně SilverStream eXtend Application Serveru, a celá produktová řada je J2EE a Web Services kompatibilní. Další informace najdete na http://www.silverstream.com/extend.

O společnosti SilverStream Software, Inc.
SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) dodává první kompletní integrované prostředí pro zjednodušení a zrychlení vývoje sofistikovaných podnikových aplikací. Osvědčené technologie společnosti SilverStream, které jsou založeny na standardech Java, XML a Web Services, umožňují podnikům využít potenciál existujících systémů a rychle přenést aplikace na webové technologie. Produkty společnosti SilverStream využívá více než 1500 zákazníků z celého světa, včetně Amerisure Insurance, Home Depot, Chicago Stock Exchange, Samsun Electronics, Sears a US Cellular. Mezi celosvětové partnery společnosti SilverStream patří významní systémoví integrátoři, ISV, ASP a další společnosti jako např. Cap Gemini Ernst & Young, Compaq, Diloitte & Touche, Hewlett Packard, IBM, Intel, Mercury Interactive, Microsoft, Oracle nebo Sun Microsystems. Více informací najdete na www.silverstream.cz, anebo www.silverstream.com.