Zprávy - Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Fotokniha SAAL - DIGITAL – odpověď na poptávku po kvalitní prezentaci vašich fotografií

4. září 2019, 16.48 | Končící prázdniny a návraty z dovolených předznamenávají pravidelné období, kdy každý fotograf přemýšlí, jak aktuálně „nalovené“ fotografie po zpracování prezentovat kamarádům, příbuzným, partnerům či spolupracovníkům. Variant je řada a mnoho fotografů se spokojí s

 

 

 

Nová aplikace CRM Expanzo

3. května 2018, 22.08 | Firma DHO s.r.o přichází s novou aplikací CRM Expanzo, organizérem pro firmy, která zajistí evidenci obchodních jednání a úkolů a a jejich propojení se satelitním sledováním.
CRM Expanzo zvýší Vaši informovanost o firmě, vozidlech a obchodě.

 

 

 

Click! 4/2008 vychází

26. března 2008, 00.00 | Uvažujete-li o koupi navigace do auta? Nepřehlédněte náš obsáhlý Test GPS navigací. A co třeba ožehavé téma věnované stahování hudby a videa? Není to jen o nelegální distribuci, ale také o stále rostoucí popularitě legálního stahování. Právě vychází dubnové číslo magazínu Click!, s opět trochu vylepšenou grafikou, kde se dozvíte spoustu nových informací...

 

 

 

Click! 3/2008 - co najdete uvnitř

13. března 2008, 00.00 | Březnové číslo našeho magazínu je už více než týden na stáncích. Přináší především novou, přehlednější grafiku a hutnější články.

 

 

 

Jak se vytvářejí hry?

19. listopadu 2001, 00.00 | Chcete vytvářet počítačové hry a nevíte kde začít? Pomůžeme vám, a ukážeme že začátek nemusí být až tak těžký. Přečtěte si s jakými typy her je vhodné začít svou kariéru v herním průmyslu..

 

 

 

Vydavatelství Grafika Publishing odkoupilo server Builder.cz

1. června 2001, 00.00 | Společnost Grafika Publishing, vydavatel prestižních oborových serverů oznámila akvizici známého odborného informačního serveru Builder.cz.

 

 

 

Konference forum.builder.cz

4. dubna 2001, 00.00 | Máme nový software pro diskuzní fóra. Novinkou je mimojiné možnost přihlásit se i k emailovému odběru konference. Jak na to a další tipy čtěte v tomto článku..

 

 

 

Diskusní fórum

15. listopadu 1999, 00.00 | Na server byl nainstalován nový software na diskusní fóra, co umí? A jaké jsou nové diskusní skupiny?

 

 

 

IETS -seznámení s projektem

17. března 1999, 00.00 | Internet Exchange Trading System, seznámení s projektem který má za cíl sdružovat lidi se zájmem o programování, internet a pod.

 

 

 

ACM contest

4. listopadu 1998, 00.00 | Informace o soutěži v programování - ACM Contest. Soutěži ve které máme velmi dobré postavení a které se každoročně účastní nejlepší studenti z celého světa.

 

 

 

Strana výpisu

1

 

Nejčtenější články
Nejlépe hodnocené články

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: